среда, 02. април 2014.

Prirodni lekovi za hipotireozu


By on 03:08

RECEPT Dr KNJAZKINA : KAKO DA PODSTAKNETE RAD ŠTITNE ŽLEZDE


Ovaj recept nam je dao Igor Knjazkin, čuveni lekar iz Sankt Peterburga,  u emisiji o zdravlju na Prvom programu ruske televizije. Treba ga koristiti kod snižene funkcije štitne žlezde.
Uveče, pre  odlaska u krevet uzmite glavicu crnog luka i presecite je na dve polovine, tako da sok curi iz nje.
Štitna žlezda se sastoji iz dva režnja, levog i desnog, koji su povezani suženjem-istmus (latinski naziv: isthmus). Laganim, kružnim pokretima, izmasirajte ovim polovinama crnog luka prvo jedan režanj štitne žlezde, pa onda drugi. Zatim, bez ispiranja vrata, lezite u krevet, da ovaj sok deluje preko noći. Ovo je jednostavan način, kojim se  potpuno  bezazleno, bez štete za zdravlje, podstiču funkcije štitne žlezde.

kniazkin
Doktor medicinskih nauka Igor Knjazkin
foto; onfit.ru


ŠTITNA ŽLEZDA I EMOCIJE -savet dr. Torsunova za poboljšanje stanja


Doktor Oleg Torsunov savetuje svima, koji imaju problema sa štitnom žlezdom, a posebno pacijentima sa smanjenom funkcijom štitne žlezde, da pomognu svom obolelom organu tako što će da – pevaju.
On kaže da  su štitna (štitasta) žlezda i uopšte, ceo endokrini sistem, tesno povezani sa ljudskim emocijama, posebno sa emocijom ljubavi. Štitna žlezda boluje kod osoba koje  snažno  preživljavaju sve što im se dogadja, koje  na loše postupke  drugih odgovaraju se osećanjem duboke povredjenosti i ogorčenja.  Negativne emocije  ostaju kao zaledjene u organizmu,  sakupljaju  se u štitnoj žlezdi i ona počinje da boluje.
Emocije moraju da budu pokretne. Oslobodite se nagomilanih negativnih emocija – pevanjem. Zvuk  ih vrlo lako iznosi iz organizma.  Doktor Torsunov kaže:
„Pevajte. Pevanje će učiniti da popuste emocionalne stege u štitnoj žlezdi.Čvorići u štitnoj žlezdi nestaće sami od sebe. Pevajte  vesele pesme, bez obzira kakve probleme imate i kako ste raspoloženi. Pevajte  sa radošću i  ljubavlju. Stalno pevajte, plešite, radujte se drugima, usrećujte druge i ozdravićete!“

LEČENJE ŠTITNE ŽLEZDE LEKOVITIM TEKSTOM AKADEMIKA SYTINA


Georgij Sytin je čuveni ruski naučnik, autor efikasnih lekovitih tekstova za samoprogramiranje iscelenja organizma. Njegova  tehnika SOEVS, razradjena je u oko 50 obimnih naučnih radova, sa oko  20 000 lekovitih tekstova. Odbranio je doktorske disertacije iz oblasti medicine, psihologije, pedagogije i filozofije.
Za vreme Drugog svetskog rata bio je veoma  teško ranjen, lekari su tvrdili da je potpuni  invalid i da  mu nema spasa. Tada je počeo da radi na kreiranju lekovitih tekstova, kojima se u potpunosti  izlečio. Nadalje, pomoću njegovih lekovitih tekstova izlečile su se hiljade ljudi.
To je tehnika, zasnovana na sposobnosti čoveka da rečima pomogne svom obolelom organizmu. Lekoviti tekstovi angažuju naša osećanja, jačaju snagu misli,  mobilišu našu volju, stvaraju visoku koncentraciju snage volje i  usmeravaju našu volju da usvoji tekst i da na taj način pomognemo sami sebi.
TEKST ZA OPORAVAK ŠTITNE ŽLEZDE
,,U moju štitnu žlezdu Bog uliva novi, mlad, energičan, veseo i radostan život. Novi, mlad, radostan život ispunio je moju štitnu žlezdu. Nov, mlad život radja novu, mladu, Bogom danu, zdravu strukturu štitne žlezde. Bog uliva u moju štitnu žlezdu  sveto, Božansko isceljenje, koje radja Bogom stvorenu, Božanstveno zdravu strukturu moje štitne žlezde.
Cela moja štitna žlezda se ponovo radja, mlada, 18-godišnja,  Bogom stvorena, sa Božanstveno zdravom gradjom. A moj imuni sistem sa gigantskom, Božanstvenom energijom, rastvara sve čvoriće u mojoj štitnoj žlezdi. Svi čvorići u mojoj štitnoj žlezdi se smanjuju, iščezavaju, zauvek nestaju bez traga.
Sve strukture moje štitne žlezde Božanstveno regenerišu Bogom stvorenu mladu, 18-godišnju, zdravu gradju.  Moja štitna žlezda oživljava, fizički ojačava, cveta. Moja štitna žlezda Božanstveno pravilno, energično izvršava u mom organizmu sve svoje mnogobrojne funkcije. Kao bljesak munje osećam da sam apsolutno zdrava, potpuno zdrava, idealno zdrava, vesela, lepa, puna zdravlja i snage.,,
…..
Najbolje je ako ovaj  lekoviti tekst akademika Sytina pročitate – snimite u mobilni telefon (ili kompjuter) i onda ga slušate mnogo puta tokom dana, dok se krećete ili radite po kući, ili po ulici,  ili  ste u gradskom prevozu…
Dok slušate tekst i ponavljate ga u sebi, zamišljajući to što čujete,  programirate sami sebe na izlečenje. Da bi organizam usvojio tekst, potrebno je 500-1000 slušanja. Kada vaš organizam u potpunosti  usvoji  tekst i reči akademika Sytina postaju u svakom momentu sastavni deo vaših misli, te misli će eliminisati poremećaje u vašem organizmu i vratiće vam zdravlje.

SYTIN

Akademik Dr.G. Sytin

TEST: IMATE LI DOVOLJNO JODA U ORGANIZMU?


Ovaj test je koristan za sve, a posebno za osobe koje imaju problema sa štitnom žlezdom.
Uveče, pred spavanje uzmite povidon jod, koji se kupuje u apoteci. Umočite u jod štapić za čišćenje ušiju i nacrtajte jodom na mišici leve ruke tri linije: tanku, srednju i debelu. Sačekajte da se linije osuše na vašoj koži i lezite da spavate.
Ujutru pogledajte vašu ruku. Ako je nestala samo najtanja linija, znači da je kod vas sa jodom sve u redu. Organizam je kroz kožu uzeo onoliko joda kojiko mu je bilo potrebno.
Ako je osim najtanje, nestala i srednje debela linija znači da nemate dovoljno joda u organizmu i da treba da obratite pažnju na stanje vašeg zdravlja.
Ako su nestale sve tri linije, znači da imate veliki manjak joda u organizmu i da vam je posebno ugrožena štitna žlezda.
Ovaj metod je potpuno bezopasan jer organizam preko kože uzima samo onoliko joda koliko mu je potrebno.  To savetuje G.Malahov u svojim emisijama na ruskoj televiziji.


 http://www.prirodna-medicina-recepti.com/