петак, 31. март 2017.

Не узимајте туђу реч у уста


Резултат слика за светозар радишић

Довољна је реч СРБ да се одгонетну сва србска страдања. Та три гласа:. „С“ је слово и закон, „Р“ је кретање и реч, „Б“ је Бог,
заједно носе невероватну количину енергије. Колики је значај и колика је моћ речи треба питати следбенике Хермеса Трисмегистуса и сазнати из књига Израела Регардијеа. Срби због преостале моћи о(п)стају, и сигурно ће, упркос свему, опстати.
Борба за речи је парадоксална. Чувене су изреке „Не узимајте туђу реч у уста... Узмеш ли туђу реч, знај да је ниси освојио, него си себе потуђио... Знај да те је непријатељ онолико освојио и покорио колико ти је речи покрао и своје потурио.
Уз то, заменом својих речи енглеским и одустајањем од ћирилице Срби и сада постају себи туђи, а при томе непрестано губе исконску моћ.
Највероватније ће због тога нестајати брже него од
„беле куге“, планираних и обављених геноцида и прогона.


У исконској Србици, насталој из винчанског писма, садржан је читав фонетско – ментално – духовни систем, што по свему судећи указује на њено Божанско порекло.
http://www.svetozarradisic.com/images/pdf/Ponistavanje_civilizacija_i_kultura_kroz_nauku_religije_i_obrazovanje.pdf

Само Србица произашла из Винчанског писма носи у себи Божију поруку


Права истина је да су Срби били предхришћански народ, састављен од бројних племена, који се сада назива Словени, што само потврђује да су и пре 5000 година били писмени, будући да су користили „Србицу“ или Рашчански словарник, односно Азбукву.
Писмо је сачињено тако да је од слова до слова упутство како
Срби треба да мисле и говоре и шта да раде.
Истина је да постоји веза између писма и односа народа
према Богу.
Аз – Буки – Веди – Глагоље – Добре [Ја Бог видим речи (дела) добре]. Ест –Жива – Сила- Земљиног – Иса (Јесам жива сила Земљиног простора). И – Мјем –Како Људи – Мисле (И знам како људи мисле). Наш – Оче – Покоја – Реци – Слово– Твердо – Ук [Наш Оче Свемира реци слово (закон) потврдног учења].
У првој реченици Бог људима ставља до знања да види речи добре, што је опомена људима да воде рачуна шта говоре, јер иза речи долазе дела, па ихупозорава пре извршења лоших дела – односно на време, да не би грешили.
Некада се и у С(е)рба говорило Азбуква, а сада се каже Азбука. Словарица се увек називала Буквар. Буквар из којег се уче слова из Азбуке називају у школама и Азбучник.
Код Руса се за реч каже слово, а слово је буква, те је од тога Азбуква. Ето још једног доказа да су глосатори попут Вука Караџића починили грех у оба братска народа. Ово објашњење је старо више векова у српском роду. Др Божидар Милосављевић је само подсетио на његово постојање. Тако су Срби и посредством писма непрестано показивали
своју искрену веру у Бога и приврженост Богу.
У другој реченици Бог свим људима (јер је Винчанско писмо најстарије и припада почетку људске цивилизације), ставља до знања да је Он жива сила Земљиног простора, из чега људи треба да схвате Ко је створио живот на Земљи и Ко га одржава.
У трећој реченици Бог људима ставља до знања, да зна како они мисле. Што је свакако тачно, јер ако их је ОН створио ОН и зна и како мисле; дакле, упозорава људе да нису у стању да сакрију своје мисли.
У четвртој реченици људи се обраћају Богу с молбом да саопшти закон потврдног учења, односно да им предочи законе позитивног понашања, а то су десет основних Божјих заповести.
Прошло је 5980 година од настанка Азбуке. Заљубљеници у србску историју сматрају да је реч о исконској Србици, у ствари холограмско – фонетско –менталној поруци. Срби су уверени да потичу од Творца, који је створио живот на Земљи и Човека, који може самостално да мисли – и примио је писменост.
Само Србица произашла из Винчанског писма носи у себи Божију поруку.


Ајурведски ритуал лепоте за сваку женуПостоји једна ствар коју можете учинити да снизите крвни притисак а која смањује стрес и успорава процес старења. Ако желите здравље, лепоту и благостање, ово је један aјурведски обред који би требало да усвојите као део ваше рутинске неге. Ако се ради свакодневно, онда имате потенцијал да промените свој живот.
Санскритска реч за примену уља, или само-масаже, је Aбхаианга , чији слог се посебно односи на кретање према свим ткивима, тако да зрачи здравље. Ово долази кроз терапијска уља, наше исцелитељство, наше намере и наше енергије.
Ајурведа препоручује загревања уља на пријатну температуру и масажу тела лаким, чврстим покретима. Када је тело нежно намазано топлим уљима, сувоћа је контрапродуктивна, зглобови су подмазани, а кожа сија и блиста са унутрашњим здрављем. И поред свега тога, топло уље за масажу је опуштајуће. Какав диван начин да почнемо наше јутро!
Абхаианга или самомасажа има многе трансформацијске користи. Ево пет од њих:

1. Успорава старење

Здравствено стање коже и органа ткива се промовише уљима за масажу.

2. Спречава умор

Бол у мишићима, врату, раменима су знаци исцрпљености. Ови симптоми могу бити смањени и нормализовни јер их опушта уље са масажом.

3. Храни све типове коже

Досадна, сува кожа чини да изгледамо старије, док младалачка кожа сија са блиставим здрављем. Хранити кожу уљима ствара тај сјај младости и лепоте.

4. Може побољшати ваш сан

Применом топлог, умирујућег уља као што је сусамово, пре спавања ће изазвати дубок, миран сан. Спавање је од кључног значаја за наше здравље и даје нашем телу времена да се регенерише и излечи. Без сна, ми прерано старимо.

5. Учиниће вашу кожу лепшом одмах и током времена

После дневног уљења, приметићете побољшање у вашем тену и у боји ваше коже. Ваша кожа ће изгледати глатко и бити много мекша на додир.

Како се то ради:

У свакодневној самомасажи,  нежно се мазите, а притисак руком би требало да буде скоро неприметан. Предности ајурведске самомасаже није само од веште манипулације мишића руку, већ долази и од примене уља. Из тих разлога, добра су само природна уља као што су сусамово које се користи за масажу.
Омиљена етерична уља се могу додати директно у главно уље за масажу, ако желите. Не постоје специфични потези прописани за само-масажу. Позивам сваку особу да користисвоју интуицију и ради покрете од којих се осећа најбоље.

Врсте уља пожељних за Абхаианга:

1. Сусамово уље:

Органско, сусамово уље, хладно цеђено се поштује у Ајурведи. Оно балансира доше, тако да је одлично за свакога. Загрејте уље сусама, то спречава бол и упалу као и превремено старење. Дневна масажа овим уљем ће учинити да изгледате млађе и осећате се моћно.

2. Кокосово уље:

Чисто, органско кокосово уље је богата храна за кожу. Редовна употреба ће учинити чуда за ваше тен и боре. Оно помаже у борби против осипа, свраба и смирује црвенило.. Кокосово уље ће учинити косу сјајном. Можете га мешати са сусамовим уље за одличне резултате. 

3. Бадемово уље:

Бадемово уље је мало скупо за свакодневну употребу, али ће зато  мишиће, нерве и цело тело ревитализовати. Ово уље уземљује и има квалитете за подмлађивање. Бадемово уље се може мешати са сусамовим за свакодневну употребу.


Спремни да пробате?

Детаљи:

Да бисте извршили Абхаианга, потребно је само десет минута. Нека вам то буде део јутарње рутине. Ово је такође идеално, јер нисте још јели, а веома је важно да ваш стомак буде празан. Можете пити воду пре масаже, али би требало сачекати најмање два сата после оброка за масажу.
1. Узмите пола шоље уља, загрејте га нежно у малом суду и богато га примените на ваше тело. Такође можете да користите боцу и загрејете уље постављањем флаше у топлу воду.
2. Затворите очи, успорите дах, и фокусирајте се на осећај који вас обузима док масирате тело нежним покретима.
3. Након што сте размазали уље по целом телу и измасирали се, истуширајте се топлом водом. Можда ће звучати чудно, али Ајурведска пракса указују да себе масирате уљем пре него што се окупате, а не после. Ово је важан део лечења, јер уља покупе многе токсине и тешке метале из тела и са коже.
Уља ће се опрати са било којим сапуном. Посебно се препоручују природни сапуни.
Ако не можете да радите само-масажу једном дневно, онда је бар спроведите једном недељно и продужите тај процес барем на 30 минута. Науљите ваш скалп викендом, или кад год имате слободног времена. Уље утрљајте и у косу, укључујући и крајеве. То ће условити исхрану корена косе.
Ајурведска масажа ради, пре свега, на енергетском нивоу-у прани . То смирује нервни систем и ум, који се потом одражава на све друге системе у телу. То је разлог зашто дневна aјурведска масажа отклања емоционалну напетост, разрешава уздржана осећања, и чини да се осећаш весело, оптимистично, и дубоко опуштено.
Миран доживљај након ајурведске масаже остаје са вама током дана, а када то радите током времена, чак може да доведе до трајне промене у ставу. Сви који овако чине могу приметити да имају више поверења, оптимизма, боље подносе успоне и падове у животу. 

* Препоручујем сусамово и бадемово уље особама са осетљивом кожом као проверено добра, јер моја кожа не подноси кокосово уље (бар не ово које је на нашем тржишту).
Мis Elixir

четвртак, 30. март 2017.

Sirup od maslačka i citrusaФотографија корисника Danijela Fiala300 cvetova maslačka
3 litre vode ( hladne)
3 limuna

3 narandže
Sve izmešati i ostaviti 24 sata.
Procediti i dodati 2 kilograma šećera.
Kuhati do gustoće ( to otprilike) 
Spremiti u teglice.
Mi ga koristimo kao med za dodatak u čaj i za kolače, a deca ga vole i kao sirup kada imaju grlobolju.


Sirupi od maslačka zaista nalikuju na pravi med pa ga zbog toga i volimo nazivati medom, iako med zapravo rade vredne pčelice. Nije važno kako ga nazivamo, ukusno i lekovito to je najbitnije.

Recept je podelila 
Danijela Fiala заBiovrt.com - u skladu s prirodom

Ideje za Uskrs
Креативне идеје за Ускрс Сродна слика


Резултат слика за Идеи для Пасхи


Резултат слика за Идеи для Пасхи
Резултат слика за Идеи для Пасхи

Резултат слика за Идеи для Пасхи

Сродна слика


Идеје за бојење ускршњих јаја

Идеје за бојење ускршњих јаја

Идеје за бојење ускршњих јаја

Идеје за бојење ускршњих јаја

Резултат слика за Идеи для Пасхи

креативне бојење јаја за Ускрс Тие Олд

Идеје за ускршња јаја кувати у краватом

Узмите стару кравату. 
Одсеците парче кравате и замотајте сирово јаје! 
Пажљиво! Ставите јаје у кључалу воду 15 минута!Recept akademika Balotova za čišćenje i podmlađivanje ćelija


Ćelije ljudskog organizma s godinama sve brže stare, propadaju i umiru.
To se događa zbog oštećenja izazvanih slobodnim radikalima i toksinima kao što su teški metali, nitrati, radionuklidi, kojima je organizam izložen.
No taj proces starenja itekako se može usporiti, tvrdi fizičar, matematičar, filozof i akademik Boris Vasiljevič Balotov, kojeg nazivaju i “ukrajinskim Einsteinom”.
On smatra da je naš organizam samoregulirajući te da ima sposobnost samoobnavljanja i samoiscjeljenja.
Nakon višegodišnjeg proučavanja ćelija ljudskog organizma i načina na koje se one mogu podmlađivati, osmislio je brojne terapije koje su se pokazale vrlo uspešnima.

среда, 29. март 2017.

Самоисцељивање организма и међусобно препознавање личности и душе


Загрљај са душом је пут у самосвест

Метода аутохипнозног самоисцељивања за освежавање организма и међусобно препознавање личности и душеМетода аутохипнозног самоисцељивања за освежавање организма и међусобно препознавање личности и душе

Вековима уназад истраживачи су настојали да разграниче душу и дух, личност и индивидуу, личност и душу човека, прави и лажни его, те примарну и секундарну душу. Схватали су само да није реч о истим феноменима. Аналитика је и у овом случају попут инструмента помогла да се прихвати синтетички, холографски, свеобухватни приступ. Свеједно је како називамо своје компоненте, оне су све време у нераскидивом загрљају. Освешћена личност брине о својој души, а душа посматра напредовање личности и њено настојање да се мења самосхватањем и самодовршавањем. Крајњи резултат је остварење циља живота.
У ово време убрзаног освешћивања, све више људи схватају да су они заправо душе у којима се прожимају свесни и несвесни део. При томе, тај свесни део, именован у личност је само наводно свестан. Реч је о егу који је већином обезбожен, умишљен, горд, посесиван, опсесиван, трауматичан, опседнут бројним зависностима, неслободан и посебно несвестан своје несвесности. Личност мисли и на основу њих има одговарајуће емоције, а не зна како да одживи свој живот. С друге стране, несвесни део душе је у проблему како да се освести и активира на путу свог довршења. Најбољи начин да се освести био би да га свесни део пусти на миру и не оптерећује мислима и емоцијама. Када се личност учењем и искуством оспособи за ослобађање од свог ега, стварају се услови за свесност, или како то Екарт Тол каже – присутност.
Животни циљ душе може се остварити само уколико се међусобно препознају секундарна душа (личност) и примарна душа (апослутно несвесна свест, она која је вечна – која је била, јесте и биће – а са истинским, једино важним, непрепознатим животним циљем). Оне су физички обједињене, али не и информационо. Немају исто знање нити искуство. Мисли их као мостови спајају и раздвајају.
Научници предсказују да ће 21. век изнедрити услове за Нову земљу и Ново небо. Све су бројније методе које премошћују знања стицана вековима, јер одлика садашњег тренутка је да „немамо времена да имамо времена“.
Ево једне од тих метода, намењене за измену структуре личности, којом се увиђа, осветљава и освешћује однос личности и њене у истом телу смештене вечне душе.
Метода је научно заснована и састављена од четири у пракси проверене компоненте. У аутохипнозу укомпонована су знања и искуства једног од најпознатијих хипнотизера света – Хелмута Хансена. У садржај методе уграђена су знања и искуства познате руске научнице др Ларисе Фотине,која је своје научне науме примењивала на руским космонаутима. Већи део садржаја је произашао из методе за подмлађивање, коју је на основу свог самоисцељивања, пробраним речима обликовао руски академик Георгиј Николајевич Ситин, док је неколико сугестивних реченица у својим радовима предложио Вадим Зеланд.
Суштина методе је да се на основу постојећих знања о моћи и особинама мисли, те свесности о душевној повезаности човека са космичком „умном енергијим“, олакша пут до подсвести. Уласком у подсвест информације се саопштавају души, а само се преко душе, која је суштински „несвесна умна енергија“, може изменити структура личности. Тај процес подсећа на кибернетску повратну спрегу.
Применом ове методе, особама које су је примењивале отклоњене висок крвни притисак и/или смањена срчана аритмија, онима који су патили од несанице вратио се сан, отклањане су ноћне море и месечарења, поправљанасу стања у породици, а деца су постала смиренија, тела клијената су ујутро опуштенија и одморнија, итд. У ствари, потпуно опуштање, отклањање свакодневних проблемских мисли и усмеравање пробраних, позитивних мисли према сопственом организму омогућава самоисцељивање.
Метода, која је плод осмогодишњег студиозног рада и бројних довршавања, примењује се пред спавање.
Најбоље је да се сними смирени глас заинтересоване особе, док чита добијени текст, и да га она слуша преко слушалица уређаја за слушање музике (нпр. MP3 или MP4). Те уређаје користи омладина на рекреацији, током вожње бициклом, мотоциклом, у аутобусима, на плажи, или у току шетње. Могуће је и слушање снимљеног гласа са звучника рачунара, или плејера. Боља је варијанта са слушалицама, јер тада заинтересована особа може неометано да слуша снимак и када је неко присутан у просторији где лежи, или се спрема за спавање.
Снимање мора да буде у потпуној тишини, без шумова и без језичких грешака, да самоисцелитељ не би при слушању обратио пажњу на шумове из околине и/или почињене грешке у изговору и размишљала о њима, уместо о себи.
Суштина методе је да самоисцелитељ с пуном концентрацијом све време мисли на оно што себи саопштава и да, при томе, ствара живе менталне представе о ономе што слуша. Менталне представе су те које ће његовој подсвести омогућити да самоисцели организам.
Да би се постигао потпуни ефект, потребно је да се снимак слуша без прекида 40 пута у континуитету, 15-так минута пред спавање. Слушање се може завршити и за 21 дан, уколико има услова да се слуша два пута дневно. Прекид у слушању није дозвољен, због законитости и карактеристика фотонског памћења. То значи да у случају прекида треба стартовати из почетка. У идеалним условима није лоше да се после целог цикуса он понови у размаку од седам дана, па петнаест дана, затим после једног месеца, па након три месеца, шест месеци, годину дана, две године, затим пет година и двадесет година. То је укупно девет пута по 40 дана за 20 година. Није много, будући да је реч о одржавању организма у истински здравом стању. Када се заврши наведена ментална операција, јача се воља, а информације се памте у подсвести и постају саставни део структуре личности, будући да информације постају део пренаученог материјала. Слично се догађа са памћењем песмама, изрека, таблицом множења...
Метода је због своје оригиналности, својеврсне сложености и садржаја названа Аутохипнозно самоисцељивање.

Следи садржај који треба снимити:

Будући да душа не мисли, она зна, њене „мисли“ су стављене у заграду.
AutohipnozaЛежим удобно. Очи су ми склопљене. Руке и ноге су ми сасвим опуштене. Дишем опуштено, мирно и уједначено, са сваким издисајем осећам да тонем дубље и дубље у постељу.
Сада се концентришем на ноге. Мирно се концентришем на ноге и осећам, сасвим јасно осећам, како ми ноге отежавају. Ноге ми постају све теже и теже. Сада су ми ноге врло тешке, тешке као олово, заиста су тешке као олово.
Сада ми и руке отежавају и снажно вуку наниже. Обузима их све већи умор, због умора постају теже. И руке су ми сада врло тешке, тешке као олово.
Очи су ми чврсто склопљене. Опуштају се и смирују. Очни капци су ми тешки и постају све тежи и тежи. Више не желима и немогу да их отворим. Допуштам да тонем све дубље и дубље у пријатан осећај потпуне опуштености. Постајем све уморнија и уморнија.
Сада више ништа не желим. Потпуно сам опуштена и пасивана. Све се збива мимо мене. У космосу смо само Бог и ја. Прожима ме Његова присутност. Пуштам да речи делују на мене. Ништа не може да ме омета. Ум ми је бистар и спреман за проток мисли. Прожима ме дубока радост што се тако лепо осећам. Све снажније осећам дивно опуштање тела и душе.
У том чудесном миру, широм се отвара моја душа. Моја душа широм се отвара.
Сада слушам свој глас и осећам да постепено тонем све дубље и дубље у дубоки, пријатан мир. Све што мислим и говорим продире лако и дубоко у моју душу и ту се неизбрисиво урезује. Моја душа прихватамисли које изговарам. Преко моје душе мењају се моје навике.
Моје тело испуњава енергија. Имам је напретек. Моја енергија расте. Имам моћну енергију. Сваким даном је све моћнија. Зрачим енергијом моћи, љубави и шарма. Прожима ме енергија чистог енергијског извора. Људи осећају моју енергију и симпатију према мени. Мој нервни систем, увек, тренутно, схвата своју улогу, свестрани развој и усавршавање целог мог бића.
Цео мој нервни систем, брзином мисли напаја и Божијом вољом негује моје здраво тело. Све време се опорављају мој подмлађени организам и његови од Бога створени унутрашњи органи. Нервна сила непрестано напаја сваки мој орган одговарајућом енергијом, ради остварење свих физичких, душевних и духовних могућности.У свако доба, мој нервни систем се свестрано усавршава и ради енергично и ефикасно.
Све време, сви моји органи свесни су свог Богом даног савршенстава. Моја психички и умно јака, самосвесна душа, управља мојим телом, и, све време га негује и усавршава.
Поново у себи осећам пријатан мир. У том чудесном миру свака моја реч неизбрисиво се урезује у моју душу.
Ја сам новорођеномлада жена-витез, пуна здравља и снаге.
Ум мог срца, све време, сјајем унутрашње енергијске муње,ствара у срцу новорођено-младалачки божанствено здрав склад. У свако доба, моје новорођено-младалачко срце је здраво. Моје срце је увек витешко, моћно, снажно, неначето животом. Моја крв протиче кроз чисте, еластичне, здраве крвне судове. Крвоток ми је проточан и стабилан. Циркулација крви у целом мом телу је нормална, пријатно топла – и здрава. Моје срце без престанка откуцава у ритму сказаљке на сату – ритмично – 60 откуцаја у минути. У сваком положају свог тела осећам се добро. Осећам пријатност и опуштеност у грудима. Потпуно сам здрава.
Све моје ћелије занављају се здравим ћелијама. Ћелије, молекули, атоми и све честице у мом телу, све време се занављају и међусобно помажу и воле. Сви мишићи мог тела су снажни и еластични. Моја чула беспрекорно раде. Чујем одлично. Све ћелије од којих зависи мој слух су очуване, чисте, здраве, са осетљивим нервима. Видим одлично све боје и на свим растојањима. Осећам све мирисе и имам истанчан укус. Руке су ми увек младалачки осетљиве на сваки додир. Кичма ми је у одличном стању, здрава и гипка.
Поново у себи осећам пријатан мир. У том чудесном миру свака моја реч неизбрисиво се урезује у моју подсвест.
Мирна сам и опуштена. Осећам се одлично. Из дана у дан ми је у сваком погледу све боље и боље. Не чиним никоме грех па ме не додирује туђе мишљење. Туђе речи се одбијају од мене, ако нису добронамерне. Бог брине да до мене стигну речи које треба да чујем. Примам сугестије иза којих стоји љубав. Потпуно сам равнодушна на коментаре и примедбе изречене безразложно. Настојим да будем према свима коректна. Знам да сви морају да живе свој живот и да се оспособе за њега, зато сам изабрала самосталан пут.
Волим живот. Ничега се не бојим. Знам да ме Бог чува. Живим садашњи тренутак и имам у мислима само лепе замисли везане за будућност. Моја душа ме сања у пријатним догађајима и са људима који ме воле. Лако заспим. Спавам мирно, опуштено, лако се и потпуно будим, увек насмејана, чила и расположена.
Све моје Богом дане, духовне, умне, психичке и физичке способности свестрано се развијају и непрестано усавршавају. Свестрано се развијам. Способна сам и талентована. Лако учим. Стасала сам у жену-витеза, пуну здравља и снаге.
Моје мишљење је брзо, потпуно и свестрано се развија. У свако доба, мој нервни систем ради ефикасно и енергично. У мој мозак уграђен је програм за убрзани саморазвој и самодовршавање. Мозак се сам развија и усавршава. Обе хемисфере раде предвидљиво, опуштено и усклађено. Имам генијалан мозак. Са генијалним идејама. Моје мисли су нестандардне. Резерве мозга укључују се тренутно у рад. Најмање 90 одсто мозга је активно. Младалачки ритмови мог мозга трају и обнављају се. Свестрано се усавршава рад мог нервног система.
Имам моћан интелект и сваким даном је моћнији. Моја умна концентрација је стабилна. Повећава се обим свега што сам упамтила. Моја знања су активна и потпуна. У сваком моменту могу да користим своја знања. С лакоћом решавам проблеме. Моје памћење је беспрекорно, изванредно и сигурно. Моја свесност побуђује снажно тежње, жеље, вољу, веру и намеру ијача милионима пута. Центар моје воље је развијен, савршен и физиолошки јак. У свако доба, моја способност за употребу силе воље и вере изузетно је развијена. Знам да ћу успети да остварим своје намере.
Моја свест се бистри. За мене је све једноставно. Све разумем и јасно излажем. Спајам се са душом у свесност.
Моја вечно млада, божанствена, анђеоска душа, свестрано је развијена и уз Божију помоћ стално изузетно јача. Мој вечно младалачки дух, увек, са сјајем унутрашње енергијске муње, обнавља и непрестано усавршава своје новорођено-младалачко, божанствено лепо тело. Духовно сам снажна. Свестрано сам духовно развијена.
Стављам ментални штит са својим нумеролошким бројем испред себе. Он је мој заштитни знак, који не дозвољава да негативне информације допру до моје душе.
Осећам пријатан мир. У том чудесном миру све моје речи дубоко се и неизбрисиво урезују у моју душу, па их заувек прихватам и остварујем.
Кад избројим до три, руке и ноге ће ми одмах бити потпуно опуштене, лаке и покретљиве. Један! Два! Три! Отварам очи! Руке и ноге су ми опет лаке и покретљиве. Потпуно сам свежа, пуна енергије и снаге. Осећам се одлично. Изузетно сам радосна и заиста се одлично осећам. Предамном су живот и људи које волим. (Размишљам како је важно што као душа могу да мислим о себи као личности, која ми помаже да се освестим и мењам, а при том моја личност све време мења себе. Време је за мој сан).

Кад неко не успева лако да ствара менталне представе, не треба да брине. Део мозга који учествује у визуелизацији шириће се вежбом и способност визуелизације ће се повећавати, као приликом напредовања на тренингу у неком спорту. Подразумева се да женски род треба да пише и изговара речи прилагођене себи, а мушки прилагођене себи.
У следећем низу „садашњих тренутака“ треба очекивати све више сличних метода. Ово је време освешћивања.

/www.svetozarradisic.com/

*Нумеролошки број личности је свођење датума рођења на једноцифрени број. На пример, када је неко рођен 20. јуна 1949. године његов број је 4. Сводим бројеве: 20+6+1949=2+0+6+1+9+4+9=31=3+1=4

Jезик и писмо су основа националног идентитета сваког народа, па онда вера


Србски језик и ћирилица као званични језик и писмо

Резултат слика за србица писмо
Jезик и писмо су основа националног идентитета сваког народа, па онда вера... Србска ћирилица је најлепше и насавршеније писмо света. (Потиче од винчанице – 22 графема у винчанском писму и србској ћирилици су истоветна и означавају исте гласове – Р. Пешић!). Ћирилицу је Св. Владика Николај звао светим писмом. Међутим, она се налази у нашој отаџбини Србији у изумирању, јер нико, ни држава, ни култура, ни грађани немају разумевања за чињеницу да је писмо матичног језика један од основних симбола националног идентитета и да је ћирилица због тога постала и најважније и најтеже политичко питање у Србству. Ћирилица нас везује за винчанску културу и тзв. винчаницу и одређује наше порекло које су нам германи и англосаксонци украли, сакрили и порекли.
И данас они јашу на идеји замагљивања србског порекла, поништавању идентитета и историје. Није ли сумњиво што су сви поробљивачи Србије кроз историју прво укидали ћирилицу и што то и данас раде?!
Корен писмености у винчанском писму Однос према србском језику и србском писму ћирилици је лакмус папир стања духа нације према неонацистичким захтевима за промену свести Србства и ревизији историје, што све води смишљеном укидању идентитета Србства и националог кода.
Шта ће нама други непријатељи када ми сами не држимо до себе и свог сопства?!
Измишљене нације краду и преименују СЈ, чиме се у ствари стварају услови да се покраде и србска културна баштина до краја. Државна власт признаје у дужем континуитету крватски, бошњачки, црногорски и македонски (на реду су буњевачки, војвођански и…), трајно сакатећи СЈ.
Крађа СЈ и ћирилице је предуслов оне неонацистичке промене свести Србства!
Све србске књиге староставне написане су ћирилицом. Наша душа је ћириличка, јер је ћирилица и црквено односно духовно, православно писмо. Осим тога, ћирилица нам је и веза са винчанском културом и са аутохтоном историјом Србства.
Сви прави Срби треба да пригрле нашу свету ћирилицу као једино званично писмо, јер је лингвистички аксиом да нема језика са два писма. Опредељење за ћирилицу у данашњем србском невремену јесте политичко питање првог реда, јер се на њој темељи национални србски идентитет који је озбиљно угрожен нашом небригом и притисцима вековних непријатеља…

Део текста преузет са Магацинпортала

Аутор; Видоје Марјановић