среда, 15. март 2017.

Post na vodi - najefikasniji tretman za lečenje hroničnih bolesti! ŠTA LEČI POST NA VODI?


By on 06:43

Резултат слика за post

Zašto na televiziji nema reklama "Post na vodi - najefikasniji tretman za lečenje hroničnih bolesti"? Zato što onda medicinsko-farmaceutska industrija gubi sve svoje mušterije.
Loren Lockman otkriva sve što treba da znate o postu na vodi i pomaganju telu da se očisti i samoizleči.

Zašto su ljudi srećni ako suzbiju simptome a ne izleče uzrok bolesti?

Hronične bolesti dobijamo tako što suzbijamo akutno simptome.
Zar mislite da farmaceutske kuće znaju koliko otkucaja bi trebalo da ima naše srce? Korišćenjem lekova protiv pritiska dobija se najčešće depresija a kao nuspojava zaglupljenost, tvrdi Loren. Vaš mozak prestaje da radi dobro kada nema dovoljno kiseonika i hranljivih materija a ovi lekovi usporavaju rad srca. Po statistikama ovi lekovi ne mogu da vam produže život ni 5 minuta, navodi on.  Zašto? Pa zato što je vaše telo i dalje bolesno! Vi ste maskirali simptom a taj simptom je problem.To je simptom zbrkanog toksičnog sistema. To nismo promenili uzimanjem lekova. Samo smo veštački spustili otkucaje srca da bi pritisak izgledao normalno. Ne treba se čuditi ako neko umre i pored lekova jer ništa time nismo popravili. To je prevara. Lekovi su toksični i još više razboljevaju ljude a ništa ne poprave. 

Šta isceljuje organizam?

Organizam sam sebe isceljuje!

Post na vodi pomaže da se samo telo izleči. Mnogo više pomaše ako se 4 nedelje pre posta jede sirova hrana. Dovoljno sna, odnora, Sunca...Pogledajte video i saznajte ko ne bi smeo da posti.


Marija S