уторак, 07. март 2017.

Ne kupujte posteljine preko Facebook-a!


By on 04:58

Ne kupujte posteljine preko Facebook grupa i stranica od osoba koje nemaju svoje firme.
Naravno da ni firma nije garant kvaliteta ali u pitanju su uglavnom prevare. Savršeni dezeni a slike posteljina preuzete su sa turskih sajtova. Svi će vam do jednog reći da im je posteljina iz Turske i da su 100% pamučne ili eventualno da imaju 20% sintetike.

Ako uđete u dublju priču sa njima reći će vam da su krep od 1200 din a na slici su skroz ravne i glatke.
Redovno brišu komentare koji su nepoželjni a kao reklamu koriste neke profile žena koje tvrde da su odlične, prijatne, meke, fantastičnog kvaliteta. Kad pogledate bolje sliku (tih žena koje su navodno ili stvarno kupile), vidite da jastučnice, dezeni i boje nisu isti kao sa slike. Kad sam ih pitala zašto nisu iste posteljine kao na slici i zašto se razlikuju .. oni su mi odgovorili da idem u prodavnicu ako hoću robu kao sa slike. Čula sam i od nekih žena koje su već kupovale da su razočarane jer su im se skupile posle pranja i da to nije to što su naručile.

Ne želim nikome da kvarim biznis jer se svi trude da zarade, ali prevare ne podnosim.Фотографија корисника Posteljine Jorgani i Peskiri

Obratite pažnju na jastučnice za male jastuke.
Фотографија корисника Brankica Maksimovic Milosevic

Ipak, njihov je savet zlata vredan. Najbolje je otići u prodavnicu, videti i pipnuti ono što želite da kupite. Tako vas vaša lenjost neće koštati uzaludno bačenog novca.