петак, 17. март 2017.

Овај светионик ће вам привући богатство


By on 01:45


У принципу, тајна je древна и доказанa, али и врло једноставна. Само запамтите - да је спроводите стриктно сваког дана. Почнимо.
  • Прво одлагање - 1 динар.
  • Друго - 2 динара.
  • Треће - три.
  • И тако све до краја месеца. Сваки дан морате да ставите износ који одговара броју који је у календару.
Најважнија ствар - да се строго придржавате распореда и не пропустите ни један дан. И што је најважније, запамтите, износ треба строго да одговара броју датума. Одступања су неприхватљива. Кад сакупите 10 динара, промените их у крупну новчаницу. Десет новчаница од 10 динара замените у стотину.
На крају месеца (тридесет дана) сакупљате 465 динара. Износ бројева 4, 6, 5 износи 15. Ако се смањи тај број на прост број - је шест. У нумерологији, број шест се сматра; новац у породици. Ако желите да се утре пут за новац али не за породицу, већ само за себе, онда додати последњег дана износ од тридесет пет динара. Добићете пет стотина а то је број пет - то је број добитника.
На крају месеца сав новац депонујте на посебно место и никада га не узимајте. Овај светионик,  ће вам привући богатство. Не покушавајте да га отворите. Ако издвојитите цео износ одједном, ништа се не дешава. 500 динара ће остати само новац, и нема више било коју вредност. Шта је разлог? Да, све је једноставно, када радите ову радњу сваки дан, Егрегор новца добија одговарајући сигнал, да ти је потребна његова помоћ. Да ли сте у процесу прикупљања потребне количине (нпр 20 динара), стално сте у мисли о успостављању монетарног начина.
Ово је одлична прилика не само да уђете у односе са новцем, већ и да је он ваш пријатељ. А то ће заузврат привући вама новац.
Као што се може видети метод је прилично једноставан, али не и мање ефикасан. Покушајте да јасно пратите ова упутства. На крају крајева, не захтева много напора, али до резултата нећете чекати дуго. И нека богатство буде ваш стални пратилац. Срећно!
http://www.fengshuy.info/
Значу, у зависности од броја дана у месецу допуните на крају месеца тек толико да крајња цифра буде 5 или 6, у зависности од тога да ли желите новац за породицу или за себе.