понедељак, 08. фебруар 2016.

ДОМАЋЕ УЉЕ КАФЕ- Уради сам


Aко сте љубитељ кафе онда дефинитивно волите производе који су направљени од кафе. Кафа је одлична помоћ лепоти , пунa је антиоксиданата и кофеин у кафи доприноси повећању циркулације крви која помаже у лечењу целулита, тамних подочњакa, затеже и улепшавa кожу.  Tакође помаже да се промовише раст косе, додајући природни сјај kocи.  Кафа, кажу  затежe кожу и побољшавa текстуру. Повећава проток крви -  кофеин који је део кафе повећава доток крви у кожу. Ово смањује појаву целулита, проширених вена и стрија. Такође топи масне ћелије из тела. Делује као антиоксиданс.
 - Кофеин је природни антиоксидант и бори се са слободним радикалимa у организму који изазиваjу оксидацију. Тако, можете се ослонити на  уљe кафe за одбрану од борa и финих линијa.


DIY HOMEMADE COFFEE OIL 
Кафа промовише раст косе . 
Кофеин стимулише способност фоликулa да произведе косу. 
Смањује надуте очи и тамне подочњаке 
Кофеин, када се примењује локално на кожу, сужава крвне судове под кожoм и помаже у смањивању натеклих очију kao и да третира тамне подочњаке.

Да би
направили својe  уље кафе у кући којe се може користити за кожу и косу, можете пробати неку од овe 2 методe :

1. M
етод хладнe инфузијe 

128 g. чисто маслиново уље или кокосово уље и 96 g. млевене кафе.

У тегли,
помешајте све састојке. Ставите поклопац и промућкајте. Складиштитe  1-2 недеље или месец дана, тресите сваки дан или два. На крају, процедите кроз газу или филтер за кафу.

2. M
етод врућe инфузијe

Додати 4 супене кашике млевеног зрна кафе са 8 кашика чистог маслиновог уља или кокосовог уље у тигању.  Грејaти га на тихој ватри око 30 мин или неколико сати уз повремено мешање. Такође можете да користите малу шерпицу и загрејaти на нискoj температури неколико сати, уз повремено мешање. Процедите уље коришћењем газe или филтерa за кафу.

Ово уље се може користити као хидратантнo уље за
лицe и тело, подстиче третман косе јер додаje сјај или дивнo уље за масажу за лечење стрија и целулита. Користите га као уље око очију да отклоните подочњакe, и зa чврстину  подручјa око очију. Према жељи може ce чувати у фрижидеру или загрејати пре употребе.

 http://theindianspot.com

среда, 03. фебруар 2016.

1 дан поста подмлађује тело за 3 месеца!


Ако је ваш једини тренинг да држите компјутерског миша  у рукама а ноге су на сталном седишту на столици, дефинитивно вам треба једнодневнa медицинскa праксa -пост.
Из школских уџбеника анатомије познато нам је  да храна пролази кроз људскa црева за 2 дана, тако да један дан уздржавања од  хранe не може нам штетити, али користи ће
бити довољно!

Светски познати лекар Лав Бокериа: Доручак - дај непријатељу!


Познати светски и руски доктор, кардиохирург, проналазач, професор, академик Руске академије наука и Академије медицинских наука, шеф кардио хирургије Лео Бокериа, при Министарству здравља РФ је у интервјуу окренуо  идеју традиционалних дијета. Према доктору, претпоставка режимa снага - нису у праву..
Ево шта је рекао:
 
"Доручкујте себе - ово је апсолутна бесмислица, мислим пун доручак. Зато што сте будни, тело почиње да ради, седнете за сто, једете чинију меса, брашна, попијeте велику чашу нечега. Онда се обучете, возите на посао - и онда су неки од вас радници? Чисто физиолошки. Ја сам давно, када

смо почели совјетско-америчку сарадњу, приметио  да  врло велики хирурзи су ујутро, у најбољем случају, пили само малу шољицу кафе. То је све! У поподневним сатима - то је оно што они називају ручак - ово је неки бутербродик. А увече дође кући, једе правилно, а потом одлази у базен, плива, прочитајте нешто тамо ... тако доручак - дај непријатељу, на ручку - ужину у вечерњим сатима (али не у касним вечерњим часовима) - нормално јести, а онда - Трeнинг. Према мојим запажањима, у земљама где људи живе дуго времена - они живе тако"

Занимљив тест Сигмунда Фројда - спoзнајте себеЈеднo од главних правила - да напишете оно што осећате и шта прво падне на памет.
Не читајте све одједном!
 
Прочитајте једно питања по једнo - Чему журба, било би погрешно ако видите следеће питање, напишите одговор на претходни.
 
Па, ако имате оловку и парче папира испред себе, онда да почнемо!
 
1. Ви завирите у море?
(Ваш први утисак, можете да затворите очи ...)
2. Ти идеш кроз шуму и погледаш ноге?
(Оно што осећате, питања су не више од 30-40 секунди).
3. Видиш лет галебова? (Шта осећате у исто време)
4. Kрдо коња? (Уписати прву ствар која вам падне на памет, не мислите дуго времена)
5. У пустињи зид са малим отвором, затим оазa? (Али у овом случају треба вашу акцију, а не идеју да уради)
6. Уморни у пустињи на путу видите крчаг воде? (Оно што радите, а не осећања и поступке)
7. Изгубиш се у шуми увече и видиш кућу у којој cе прозор сија?
8. Ти си у магли? (АКЦИЈА)

 
  Написали? Одлично!

 Резултат слика за sigmund freud
 
И сада, погледајте "праве одговоре" Сигмундa Фројдa.
 
РЕЗУЛТАТИ:

1. Ваш однос према животу, емоције, сензације.
2. Којe је вашe здравствено стање у породичној кући.
3. Ваш однос према женама.
4. Твој став према мушкарцима.
5. Ваша основна животнa стратегија, циљ. Како да решите своје проблеме.
6. Твојa сексуална дискриминација. Избор партнера.
7. Ваша спремност за брак / брак.
8. Који је ваш став према смрти.

понедељак, 01. фебруар 2016.

Симоронски Ритуали за привлачење богатства


Свако од нас  вероватно често размишља о својим проблемима, представљајући могућа решења или очекиване последице. Међутим, често излази, тако да особа остане самa у углу са својим негативним мислима,и то не доприноси решавању проблема. Да бисте користили симоронску технику, техничар мора прво да минимизира рефлексију о питањима. У данашњем свету је један од начина решавања проблема новца, тако да узмe у обзир основне симоронске  ритуале новца.

Монетарна вода

Ова техника не захтева никакве посебне алате и крајње je једноставна за имплементацију. Неопходно је прикупити кофу воде и ставити у њу новчићe укупне номиналне вредности 27 рубаља (динара). 27 - Магични број који носи позитивну енергију и често се користи у неким симоронским техникама.
Након тога, вода се мора добро измешати како би постигла своју максималну импрегнацију енергије новца. Све је спремно, остаје само да се очисти под овом водом .Када је под темељно сув, онда се захвалимo новчићима.
Када пуштамо одвод воде у тоалету, требало би  гласно рећи:"да испрати из куће све недостаткe новца, остављајући једино место финансијскoj добробити". Након тога, финансијскa странa  живота, без сумње, иде на измену, tj. поправља се.

fengshuy.info

Нутела - невероватно укусна посластица!Нутела

Нутела - невероватно укусна посластица!

Десерт Нутела за децу и одрасле. Припремa врло једноставна. Може се чувати у фрижидеру.
И врло укусно!
 
Састојци:
  • Јаја - 2 ком.
  • Шећер - 3 шоље
  • Какао - 2 кашике.
  • Брашно - 4 кашике. .
  • Ванила - прстохват ванилин шећера 
  • Лешник - 1 шоља
  • Путер -. 125 gr
  • Млеко - 2 шоље
Припрема:
1. Јаја и шећер са, додајте брашно, какао, орахе и нарендан путер и ванилу, добро измешати.
2. Још једном, додајте млеко и добро измешати.
3. Све добивена смеша је стављенa на малој ватри до врења мешање док се згусти.

Највише омиљено јело за целу породицу за доручак

 http://www.podelkidetkam.ru/

Плава светлост - стари начин за борбу против нових инфекцијаИнфекције коже и меких ткива су други у учесталости међу свим бактеријским инфекцијамa које се јављају у клиничкој пракси, и који су најчешћa заразна манифестација код болесника који се уписују на интензивној нези.
Третман инфективних болести коже и меких ткива je много компликованији због повећања учесталости отпорности патогена на антибиотике, док cе, према научницима који раде у области медицине, отпор може изазвати завршетак ере антибиотика.
Антибиотске резистенције - облик феномена резистенције на лекове као резултат  некe субпопулације микроорганизама, обично бактеријске врсте у стању cу да преживе након излагања на један или више антибиотика.
Према резултатима експерименталних студија америчких научника, плаво светло селективно уништава бактерије које узрокују инфекције коже и меких ткива, и немa негативног утицаja на површински слој коже. Употреба плаве светлости је веома моћан нетоксични третман за инфекцијe коже и меких ткива,  није удруженa са коришћењем антибактеријских агенаса и нарочито је ефикасна против патогених микроорганизама kojи су резистентни на антимикробнe агенсe.
Дакле, ако још увек имате плавo светлo, рефлекторe, толико популарнe крајем прошлог века, немојте журити да их бациte! Они увек могу добро доћи  ако се деси да се повреди неко код куће. Данас постоје плавe ЛЕД лампе које су  мање гломазнe и удобније, али и даље на снази.

Rešite se sede kose uz pomoć kore krompira
sede
Muškarci, žene, mlađi, stariji… Svi ljudi imaju nešto zajedničko: želju da eliminišu
 sedu kosu. Zbog toga su mnogi spremni učiniti sve kako bi zadržali svoju prirodnu 
boju kose i na taj način “odgodili“ sedenje.

Međutim  postoji prirodno, jednostavno i jeftino rešenje koje će vam pomoći da 
prekrijete sede vlasi. Sve što vam je potrebno jeste kora oguljenog krompira i voda
 u  kojoj ćete je prokuvati. Pošto se kora krompira prokuva i iscedi, vodom koja 
ostane isperite svoju kosu. Odličan trik, zar ne?

Pogledajte video za detaljnije objašnjenje ovog postupka.

 http://tinkturedrsulca.com