понедељак, 28. децембар 2015.

Чишћење тела на свим нивоима

За почетак, људи треба да схватите једну просту ствар: сви морамо да се периодично чистимо. Замислите: чак и ако имате најлуксузнији и леп кућни намештај, и даље ћете морати да га почистите. Због прашине која се прикупља на намештај, поред наших жеља, чак и ако ваша кућа је веома лепа и живите далеко од великих градова. Слично томе, потребно је прочистити и човека. Редовно прање зуба - веома важна ствар у оријенталној медицини и источној психологији. 

Чишћења на физичком нивоу 
Људско тело је тако конституисано да тело ствара скроман износ од шљаке. И постоји таква карактеристика: током дана телу је потребна храна, а тело почиње увече, да производи токсине. Дакле, оријентални Лек  не саветује да се користе ноћне креме, сматра се да не могу да се апсорбују, па чак и, у ствари, покрива приступ кисеоника и не дозвољавају кожи да се отараси токсина. Ајурведа каже да 95% наших болести настају због токсина који се акумулирају у цревима. Због метаболизма.

За физичко пречишћавање:
То би требало да буде најмање 2 дневно. Први пут када треба да се истуширамо ујутру, јер наше тело се ослобађа токсина у 9 часова, а ако то не урадимо, они ће се апсорбовати и вратити. У вечерњим сатима, 2 сата пре спавања да урадимо још једну купку како би умањили тензије. И само пре одласка у кревет опрати ноге у хладној води, јер у њима се цео дан акумулира негативна енергија.
Према Ајурведи, врло је важно да очистите црева у јутарњим сатима, па је неопходно да се успостави варење.
Морамо свако јутро да очистимо језик, јер се већина токсина акумулира на језику, више него на зубима. Имајте на уму да ако једете пуно ноћу и све штетне масти, ујутро ћете бити на језику белих наслага. То је веома штетно и отровно. Нужно је чистоти језика ујутру.
Веома је важно да једете праву храну а не компатибилне производе.
И наравно телу треба периодично чишћење. Када особа то ради, она ће већину физичких и менталних болести избећи. Бар једном годишње требало би да очистите црева и јетру, сваке две или три године - бубреге. Стање тела утиче на наш менталитет. Ако тело није прљаво, особа има више креативних идеја, она се осећа боље. И токсини у телу стимулишу стагнацију жучи и манифестацију негативних емоција, тако да је важно да их се отарасите. Ко жели да то уради, може да прочита књигу или књиге Генадија Малахова.
Чишћења на емотивном нивоу 
Све болести нису у физичком телу. Дакле, од менталних и емоционалних проблема такође је веома важно да се чисти. Чак су и модерни лекари дошли до закључка да су многе физичке болести настале због негативних мисли и емоција. Ако је особа песимистична, или љутита нека започне са чишћењем. 
     
За емоционално чишћење:
Покушајте да се отарасите негативних емоција. Посебно деструктивне емоције љутње, она  одмах почиње да прави опасне биохемијске процесе у организму. Морамо водити рачуна о себи и не дозволити негативним мислима, јер оне пре свега компликују наше животе.
Чак и ако сте веома пажљиви у емоцијама можете добити туђе енергије. Баш као што физичко тело може бити прљаво, тако може  и емоционално тело. А чак и ако само се дружите са негативним особама или како кажу у савременој психологији, не-ресурса особом која је прожета страхом, можете ухватити нерасположење. Као и раније, можете мирно живети, али онда такође почињу слични страхови. То је суптилно тело и оно може да се деформише, и на крају почињу проблеми и на физичком нивоу, и сложеност живота: људи привлаче одређене реалности живота и, као последица тога, не могу ништа постићи у својој каријери, личном животу и тако даље.
Немојте бити зависни од сећања. Сећање нам је потребно као реализација одређеног искуства. Ако бисмо покушали да прођемо два пута на путу и ​​паднемо два пута, то значи да трећи пут нема потребе да се иде. Међутим, обични људи често жали за прошлошћу и сања о будућности. Али, наша снага је да живимо у садашњости. Највише енергије узимају нам негативне успомене, злопамтила. Дешава се да неког особа повреди у школи, а он га памти цео свој живот одраслих. Неке студије  чак указују да вређа и изазива озбиљне болести као што је канцер. Не сузбијајте успомене, али  их игноришите. Ипак, ако успомене надолазе, морате их гледати без емотивног бојења; Да, било је и отишло. Чак би требало нацртати шему: Повући праву линију и траг на њему све време када се деси нешто непријатно. И у овом тренутку, нацртај цвеће или нешто друго да се удружи са љубављу. Замислите енергију љубави како испуњава ове периоде. А ако ће то учинити искрено једном или два пута, то је обично начин да негативне мисли оду, нестану....
За емоционално стање такође је препоручљиво да се истуширамо - ујутру и увече топлом водом. Можете чак рећи, "Где је вода тамо и невоље" (спавање, болест, и тако даље. Д). Ово је, узгред, било је у Русији, учио сам од словенских исцелитеља. Због тога је неопходно да замислите да вода иде даље и носи од тебе све невоље.
Комуникација са интересантним, мудрим људима од  којих имате нешто да научите.
Врло су корисни благи облици медитације. Сада многи верују да за медитирање, морате бити јоги или да живите на Хималајима. Али није. Ако си дошао кући са посла узнемирен увече, покушајте да медитирате. Истуширајте се, искључите телевизор. 10 минута седите у тишини, гледајући дах, пазите на ум. Јогији имају систем "пранајама" када особа дише на одређени начин, и све негативно излази напоље. Ипак, важно је рећи: "Ја желим сву божанску љубав" или "Желим свима срећу" - и замислите енергију љубави и блаженство како прожима сваку вашу ћелију и да иде у друге људе.Она чисти ум.
Чишћења на духовном нивоу 
Духовно чишћење - хармонизација наше душе. Морамо живети, све у свему, у безусловној љубави. Али ако има више у нашем животу себичности и страха, негативних емоција, веће је погоршање карме.
Пречишћењу на духовном нивоу помаже покајање. Ако направите грешку, треба да извршите обред покајања. Веома је важно да се опрости, опростите оним људима који су вас повредили.
Поред тога, пречишћавање лоше карме помаже несебичну активност. Када урадиш нешто за друге то такође доприноси миру ума. 

Постоје два основа по којима особа може да утврди да све иде:
Прво, он осећа да је његов живот сваки дан, па чак и сваки сат све срећнији, и то је стални осећај. То није због чињенице да једете нешто укусно, или претрпети 10 минута доброг секса. Овај смисао живота уопштеје у - сталном унутрашњем ставу;
и друго, сваки дан неко побољшање односа са другима.
Чишћење дома, куће
У Русији, мало људи је чуло за учења древне индијске Васту. Верује се да су га користили Словени као и будистички монаси који су преузели неке његове елементе и спроводили у Кини, а ту су већ формирани на основу Васту учења Фенг Шуи. 
Основне препоруке за Васту:
Кућа не треба да чува смеће. Посебно је важно да се чисти и да буде лепо испред стана или куће. Ако имате нешто бачено на врата, сматра се да омета улазак у кућу позитивне енергије.
Важно је да кућа је буде чиста. Ако је кућа прљава, онда мисли постају зачепљене, изненада приметите да  муж  плаче, љутита супруга, деца постају непослушна.
У кући не би требало бити никаквих непотребних ствари. Наравно, потреба да се заштити породица и верске реликвије. Али у другим случајевима старе ствари су много негативне енергије. Морамо да се ослободимо од ствари које су припадале човеку који је био болестан и умро.
Баците старе ствари, они имају енергију Сатурна, планете која се сматра оличењем усамљености, беде и проблема. Верује се да због старих ствари у кући не могу добити нову енергију. На пример, ако имате цео гардеробер препун старих и недовољно модерне одеће коју не носите дуже време, тако затварате енергију приступу нових. Универзум као да говори: "Зашто морате да направите нову хаљину? Ти и све је отишло у! "И заиста почнете да зарађујете мање. Најбоље - једноставно дајте своје ствари онима којима је то потребно. Ако је жена у браку по други пут, она је морала да баци одећу у којој је датирају са другим мушкарцима. Ово се посебно односи на доњи веш, и штавише, постељину. Због свега овога носи стране силе, а човек на подсвесном нивоу ће осетити. Он не може да схвати зашто га нервира, али још горе је да лоше третира своју жену. Верује се да је стара ствар која је остала од претходног брака, ће уништити нову породицу. Ако сте озбиљно болесни, и имали претњу по живот, након што се опоравите  потребно је да баците одећу у којој сте били болесни, да се отараси постељине, на којој сте спавали. Али постоје случајеви где можете и треба да чувате стару одећу. На пример, жена која живи у срећном браку, а она има хаљину која је повезана са пријатним тренуцима. Ова хаљина може заштитити, па чак и онда да пренесе на ћерку јер доноси позитивну енергију.
Не чувајте! Бацајте поломљене и ружне ствари.
Одећа не би требало да буде направљена од вештачких материјала - полиестер, синтетичке тканине. Немојте куповати вештачко цвеће јер се верује да узима енергију Венере и доноси сиромаштво..
Слике које висе у нашој кући, морате да изаберете веома пажљиво. Ту не би требало да буде нешто што је повезано са смрћу, са потиштеношћу. Не прекидај на зидовима нехармоничну слику. Најбоље је да  кућа има прелепих пејзажа, цвеће, слике са духовним или верским значењењем. Тинејџери воле да украсе своје собе са постерима омиљених музичара и глумаца. У међувремену, слике полуголих жена или мушкараца са агресивним, насилним појединцима су веома штетне, јер ће слика утицати на нашу подсвест.
Уверите се да имате код куће осећај да је увек лепо и удобно. Лепе ствари направљене од природних материјала донесе у кућу енергију Венере, која је неопходна за срећан брак, и материјални просперитет. Ако је ситуација код куће превише једноставна и минималистичка, тада човек у једном тренутку, постоји подсвесно привлачност других жена, јер је потребна енергија љубави и удобности.
Аутор: Рами Блект

недеља, 27. децембар 2015.

Мајка је слика љубави Божије на земљи


Извор: Марко Ковачевић 
Мајка!
Пуна ријеч. Не одзвања. Испуњава биће и оног који дозива и оне која је дозвана. Није то медаља која се дијели због саме чињенице да сте родили дијете. Мистична је и исконска та ријеч. Спремна да апсорбује муке нас, који смо дјеца и да их само својим искреним и поштеним постојањем побједи. ,,Једна је мајка!“ људи често кажу. И ја мислим да је једна, она из стиха Тина Ујевића који гласи ,, Срце мајке је срце Богомајке“ . Наш народ опстаје у срећи што су срца наших мајки заиста таква.
Раширене руке наших бистрих сељанки, краљица, сторучица, огрубјеле од тешких бремена сеоског живота која су се педесетих и шесдесетих година прошлог вијека знала претварати у лопате, колица са пијеском, вреће цемента, су најњежнији загљаји у које смо грешни падали. Ми млађи смо ове свемајке упознали кроз личности наших баба, човјек-жена. Муке њихове казивале су нам наше мајке које су своје боли похрањивале у сузи, оној једној што се често јављала у крајичку ока али се од њега никада није одрубила,  коју су увијек прикривале осмјехом, а коју смо ми иако дјеца примјећивали, осјећали и питали :
Шта је мајко?
Ништа сине… – добијали би одговор. А у том ништа било је све. Брига како да се преживи, како да се боље уреди мјесто бивствовања, како макање да се одгоје. И то остане за цио живот. Можеш нарасти и бити као од брда одваљен а мајка ће те гледати оним истим очима као и кад си био попут векне хлеба, тек изњедрен из њене утробе. Већ она суза мајчина, осмјехом скривена,  навире из мене. Мало су ови редци. Мало је и вјечност за оно што би о њима ваљало рећи.
desanka-maksimovicПричајући о мајкама и мајкама наших мајки ја се морам потрудити, ништ, да у закључку овог текста укажем и на оне мајке, оне капи росе јутарње на ливади нашег срца, које не знамо под тим именом а које га сасвим заслужују. Које га живе и свједоче. То су оне жене, попут Десанке Максимовић, које су, случајем да немају своју дјецу, постајале ширином свог срца просто предодређене да буду мајке свима. У њиховом се карактеру огледа блага посесивност у односу са људима и дјецом који су им блиски. И још много мајчинских црта, које крепе живот и враћају понеки срубани дио срца на своје мјесто, провејава у односу са тим женама. Онима који су благословени да мајку имају, могу да буду досадне али чешће оне надопуњују недостатке и непостизања наших мајки. А онима којима су се матере преселиле, познанство са овим женама, које у односу према људима умију поступати мајчински и никако друкчије, оне значе много, к’о извор планини и сунце ведрини.
Ево да и ја поновим и аминујем: Једна је мајка! Свака која мајчинско срце носи то је она. Иста! Брижна и праведна. Лако је препознати. То је, по ријечима Св. Владике Николаја, слика љубави Божије на земљи

Фармацеутска индустрија (која би требало да лечи људе) заправо је потровала и поубијала више људи него сви ратови заједно„Пацијенти верују лековима јер верују својим докторима, а доктори опет о лековима знају само онолико колико им то дозволи фармацеутска индустрија, која пак уско сарађује са властима и свесрдно ради на депопулацијским плановима (смањење броја људи на Земљи).“
Петер Ц. Гучше, дански професор и специјалиста интерне медицине са дипломом из биологије и хемије, издао је књигу под називом „Смртоносни лекови и организовани криминал: Колико је фармација искварила здравство“ (Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare), којом је изазвао велике полемике у свету јер у књизи он отворено раскринкава велику заверу против човечанства. Он каже да је управо фармацеутска индустрија (која би требало да лечи људе) заправо потровала и поубијала више људи него сви ратови заједно.
Како је рекао, фармацеутска индустрија продаје отрове а не лекове и ти отрови су, поткрепљено је доказима, и службено трећи узрок смрти у свету, но истина је још мрачнија и гора.
Његове изјаве прошле би готово неопажено под „теоријом завере“ да је овај лекар неко други. Али није, овај лекар има објављених преко 450 радова у Скопусу, највећој светској бази радова и рецензија, преко 50 радова у БМЈ-у, Лансету, ЈАМА-и, Аналима интерне медицине, Журналу медицине Нове Енглеске и око 200 радова на највећој научној платформи – ВОС-у. Цитиран је преко 30 хиљада пута и кооаутор је бројних научних студија. Дакле, у питању је научник од великиког угледа у целом свету.
Због тога је његова књига у којој је открио велику тајну и изазвала толики шок и неверицу. Наиме, у књизи доктор Гучше пише да је трећи највећи узрок смртности – употреба лекова након карцинома и срчаних обољења (који су такође узроковани фармацеутским и другим отровима). У питању су и лекови који се свакодневно узимају на рецепт или без њега, свеједно је.
Пацијенти верују лековима јер верују својим докторима, а доктори опет о лековима знају само онолико колико им то дозволи фармацеутска индустрија, која пак уско сарађује са властима и свесрдно ради на депопулацијским плановима (смањење броја људи на Земљи).
„Подаци о клиничким истраживањима које већином финансирају исти људи који стоје иза ове индустрије, недоступни су јавности, а они публиковани у научним часописима пречесто су искривљени или лажни. Тестирање нових лекова не спроводи се како треба, регулаторне агенције не обављају свој посао поштено и саплетене су бројним сукобима интереса. Политичаре је, како каже, тако лако поткупити, а здраве и болесне тако лако обманути ” пише професор Гучше.
Дневно.хр
извор:http://www.vaseljenska.com/vesti/jedan-od-najuglednijih-doktora-na-svetu-farmaceuti-ubijaju-vise-ljudi-nego-ratovi/

Превенција рака - "непознато" познат Витамин Б17


Витамин Б17 је пре 20 година била предмет жестоке дебате, и отвореног рата, када су неки од водећих светских научника су изјавили да када људи користе 100 одсто гарантовано процесу развоја рака иу већини случајева витамина убити постојеће канцер.

Фармацеутске компаније одмах скочио на овој изјави и затражио ревизију резултата анализе. Резултати студије ФДУ (Администрација за храну и лекове) су били изманипулисани - можете прочитати у књизи Едвард Д. Гриффин "Ворлд Витхоут Цанцер". ("Свет без рака").
Мултинационалне фармацеутске компаније, заједно са медицинском оснивања приморани САД ФДА је објавио илегалну продају "Рав" семена кајсије или витамина Б17 који су им придодати информације о својим анти-канцер ефеката.
Фармацеутске компаније спроводе истраживања само оне хемикалије које они измишљају; Према томе, ако је лек одобрен, оне се појављују ексклузивна права на његову продају. А они никада не излазе да би спровео истраживање о једноставном храну која не може бити патентирани, и могу се продавати по било ком супермаркету.
Ова страница нуди кратак верзију чињеница, које се налазе у књизи "Свет без рака" Едвард Грифин Д.. Књига "Свет без рака", открива доста информација о истраживањима у области рака, који су суспендовани и великих научника који су ухапшени када су почели да извештавају истину о другом витамина. Она садржи извештај о спроведеним тестовима на амигдалин (витамина Б17, лаетриле) у чувеном Цанцер Институте, Слоан Кетеринг, Њујорк, САД, и били су затворени.

Витамин Б17, такође познат као Лаетриле и амигдалин је пронађен у већини кошпица воћа , нарочито кајсије. Семе од кајсије је најављено лек за све познате рака пре 35 година.
Чак и са више поверења научници је рекао да ако се семе су укључени у свакодневној исхрани ћелија рака људских никада није развила, као и, на пример, људи никада не разболе од скорбута, ако он једе дневно најмање једну поморанџу, или пелагра, ако исхрана укључује витамин Б.
Већина људи са тумором у телу, што јео кајсије јаме или витамин Б17 у облику таблета, готово су се отарасили њих. Иако пацијенти се отарасе рака, проблеми са оштећењем виталних органа су остали. За њихов опоравак је потребно и друге биљке и лекове - и то је друго питање. Наравно, када се тело човека кроз рака једе, чак и најмоћнији екстракт Витамин Б17 може само да продужи свој живот много пута дуже од хемотерапије. Међутим, у многим случајевима, јаком дозом Лаетриле ињекција много пута смањује бол.

Витамин Б-17 се наћи у већини воћа семена. Њене компоненте ће нам дати све што нам треба да живимо без рака. Семе - за свакога да их поједе. Немојте чекати када имате рак, да почнете да их укључујете у вашу исхрану.

Витамин Б17 се налази у семену јабуке, брескве, вишње, грожђа, кајсија и. Има га у неком пасуљу и многим травама попут пшенице пахуљице. 

У ствари, ова густа дрвена облога штити један од најважнијих намирница у земљи познат човеку. То - једна од главних компоненти исхрани народа таквим културама, као Индијанци. Људи ових култура није приметио ни један случај рака, док је њихова исхрана садржи традиционалну храну!

Нама не треба да семе буде основа наше исхране, али морамо имати еквивалент од око седам кајсија семена дневно. Овај износ обезбеђује слободу од рака. Друге намирнице које садрже витамин Б-17 су:  бадем, просо, пасуљ и други. (Дрво хард бадем је такође забрањен у САД пре неколико година.)
Кајсија семе имају највећи садржај Б-17с на терену. Они морају да жваћу, упркос горчини, јер су потребне у нашој исхрани. Они могу бити додају било којој прехрамбених производа. Они могу бити сломљен и прогутати са кашичицом меда. Као меру предострожности, др Кребс (научник који је открио Б-17) наводи да је око 7 кајсије семе дневно заувек осигурава заштиту људског рака. Један или две таблете Б-17 (100 мг) дневно - најпогоднији за дозирање. Продавницама здраве хране у Сједињеним Америчким Државама се више не продаје семе кајсије због притисака из ФДА, која упао је неколико година да се овим радњама за присуство витамина Б17 и семена кајсија.
У готово свим случајевима рака, када је Б-17 се узима у великим дозама, рака опухолистиагиваиутсиа. Пре него свима који се третирају са хемотерапијом, добија избор: одмах да се заустави или задржи га болно питате је о њеној ефикасности. Они који настављају хемотерапију, чека тужан резултат. Ми разумемо да чим појединац има у вакуум циклуса хемотерапије, зрачења и операције, веома је тешко да га извучемо из овог зачараног круга (МОЋНЕ медицинске установе, престижни лекари и болнице). Стотине људи доносе погрешне одлуке, јер се они и даље надају да ће њихови тумори нестати (ово је потребно да верују). Да, она је уговорена за период након хемотерапије, али убрзо почиње да расте, у складу са својим природним процесом.
Ако имате рак и желите да добијете неке информације о томе како да се Б-17, као и оно што храна треба да укључе у вашој исхрани, а шта није, наставите да читате. Постоји много корисних производа за побољшање вашег здравља и превенције рака.

Напомена: Дозволите ваше тело да се навикне на промене, и почните са малим дозама, нападу полако, у супротном можете се разболети.

Ако немате рак, али желите да га спречите, једите 7 до 10 кајсија семе сваки дан (почети са ниском дозом, 1 или 2 семена дневно и раде до 7 - 10. Покушајте да једете више сирове хране и не прерађену храну. Ако сирови производ има ознаку упозорења о себи, већ знам шта да радим.

Осим тога, постоји панкреасна ензим који помаже разбити протеина зид око канцерозне ћелије. Можете добити храну од стране ензима из простог сировог ананаса, вероватно појести један дан ананас са семена.

Стартујте узимање витамина Ц, прво да прими ниске дозе (од око 500 до 1000 мг на дан) и постепено повећавају дозе од 10.000 мг по дану). То ће потрајати неко време да се припремите, своје тело новим условима, тако да немојте бити превише тешко да одмах прими велике дозе. Превише велике дозе могу изазвати главобоље, мучнина, дијареја, итд То не значи да производ не ради. Напротив, то значи да ваше тело детоксикације пребрзо, тако да морате да смањите дозу. Ако желите да избегнете болне симптоме, треба да детоксикујете ваше тело полако. Без обзира колико морате да уништите ваш имуни систем хемотерапију или зрачење, морате да желите да се што је више могуће га обновити. Један од начина за то је повезано са пробиотиком Ветом, они ће вам помоћи да донесу  ваш имуни систем до нивоа који је потребан за борбу против рака и других болести.

Пијте доста воде за пиће. Чај од шипка.

Исцеђен сок је користан за јетру. Можете купити још цвеклу, помешајте га са осталим поврћем и истиснути сок од њих. Важно је да почнете споро, јер на први поглед можда ћете се осећати добро. Пијте га полако (око 1/4 шоље) и полако доћи до великих количина. Цвекла сок ће очистити своју јетру од токсина и испустите их у телу, јер је то један од најбољих средстава за чишћење јетре. Пијте воду (око 8 до 10 чаша воде дневно), најбоље - свежу, чисту, што ће вам помоћи да исперети токсине из тела.
Сада, у вези са храном. Ниси требао ... рафинирани шећер, кофеин, бело брашно, и покушајте да не једу месо или да га поједе у врло малим количинама. Можете јести месо, али сам месо узима само оне дигестивне ензиме који помажу разбити протеина зид око канцерогене ћелије.
Шећер Стевиа слатко замена трава.
Поред тога, треба строго бити искључене из исхране алкохол и дуван.
Као што је увек случај са сваком новом ствари, морате да почнете мали. Да ли оно што ваше тело говори. Али, ако је мука када почнете да урадим оно што никада није урађено, не брините се. То не значи да је нови програм није покренут. Само је потребно време, тако да је тело је реконструисана, и било реструктурирање може бити болно. Можда сте почели са превеликог дози. Природни производи почети одмах уклонити токсине из тела, а ако то урадите пребрзо, може учинити да се осећате болесно (ови симптоми су слични грипа). Затим смањити дозу и почети поново полако га подићи.
Ставови многих водећих лекара и научника који самоуверено изјашњавају вам да рак је директна последица неуспеха у телу витамин Б-17. Запамтите да скорбут рахитис, пелагра, биле су резултат недостатка витамина Б и Ц. То је векова (и милиони живота) пред цареве и медицинске индустрије тог времена прихватио једноставну истину и доћи до решења витамина као дрога. Данас смо у истој позицији у односу на рака. Рак - епидемија овог века. И само можемо да спречимо.
Витамин безопасан ткива тела за једног једноставног разлога: сваки молекул Б17 је један од цијанида једињења, једног - бензолдехида и два једињења глукозе (шећера), густо пакују заједно. Да би постао опасан цијанид, прво треба да "отвори" молекул и пусти га, он је био у стању да само ензим под називом бета-глукозидазу. Овај ензим је присутна целом организму у минималним количинама, али скоро 100 пута више него у својој рака.
Стога, цијанида ослобађа само у канцерогених деловима тела са упадљивим резултатима фаталним за ћелије канцера јер је бензолдехид такође објавио у исто време. То је смртоносни отров у својим особинама, али у комбинацији са цијанидом постаје чак 100 пута више смртоносна. Ефекти производе ћелије рака могу да обезбеде машту.
Можда се питате - да ли постоји опасност да се преостале здравим ћелијама тела?
Други ензим рходанесе, увек присутан у здравих ћелија у већим количинама него што је кључни ензим бета-глукозидазе, и има могућност претворити цијанид и бета-глукозидазе ензиме у корисне производе за тело. Највероватније да ћелије рака не садрже рходанесе и оставио на деловање цијанида и бензролдетсида.

Али најважније - то су твоје молитве. Да је све са вером и молитвом, тражећи Бога за лечење, помоћ, наде за Његову мудрост. Веруј у његову моћ да излечи.
Napravite sami ulje protiv perutiulje protiv peruti1
Ovaj jednostavan recept možete napraviti kod kuće sa običnim kuhinjskim posuđem a efekti su neverovatni. Sve bilje koje se koristi možete gajiti u svom dvorištu a ostale sastojke možete kupiti u prodavnicama zdrave hrane.

Супер вежбе за лечење бола у зглобовима колена


У овом видеу, др Попов показује супер вежбе за лечење бола у зглобовима колена. Ове вежбе ће вам помоћи да зарасту зглобови од најтежих болести зглобова..

 Твое Здоровье

Najbitnije lekovite biljke u zimskom periodulb
Koje su to najbitnije lekovite biljke u zimskom periodu ? Ne dozvolite da vas ove zime razne bolesti,kao sto su grip ili obična prehlada, sputavaju da uživate u čarima ovog godišnjeg doba. Ne trošite bogatsvo na gomilu lekova koji mogu imati ozbiljne nuspojave već koristite lekovito bilje ili tinkture. Ovde ćemo nabrojati samo neke.

Cimet
Nemojte se samo zabrinuti kada dobijete prehladu. Zagrejte se iznutra, takođe. „Cimet se koristi za zagrevanje tela i čisti zagušavanje sluzi usled prehlade i gripa.

Echinacea (Echinacea purpurea)
Ne bi ova lista bila potpuna bez Echinacee, predstavnika lekovitog bilja. Biljka je najefikasnija ako se koristi u najranijoj fazi infekcije. Koristite ga kao čaj od korena,kuvajte u vodi 10 minuta a možete i kupiti tinkturu u slučaju da ne možete da nabavite koren.

Beli luk
Ljudi su koristili beli luk za zdravlje i ozdravljenje već više od 5.000 godina sa dobrim razlogom. Uz antivirusno,protivupalno i antifungalno dejstvo, beli luk je švajcarski nož u svetu lekovitog bilja, pa ne čudi da je istraživanje pokazalo da je beli luk najbolji u sprečavanju prehlade.

Đumbir (Zingiber officinale)
Đumbir je dijaforetik, ili jedinjenje koje izaziva znojenje. To ga čini delotvornim za razbijanje groznice i olakšava druge simptome prehlade ili gripa.

Ren (Armoracia rusticana)
Ne samo da je ovaj ljuti koren bogat vitaminom C, on takođe sadrži izocijanate i sulforafane, dva jedinjenja koji otklanjaju zatvor.

Origano (Origanum vulgare)
Nije stranac u većini naših kuhinja , origano čini veliki lek za kašalj ili kao čaj ili kao para za inhalaciju.

Crvena detelina (Trifolium pratense)
Ovi lepi roze cvetovi rastu u celoj Evropi i koriste se za iskašljavanje. Biljka je tradicionalni lek za kašalj, bronhitis, i zagušenje u prsima, čišćenje krvi, ,za stabilizovanje ženskih hormona itd. Pijte biljku kao umirujući čaj od suvog cveća koje ćete kuvati u vrućoj vodi 10 minuta.

 http://tinkturedrsulca.com

Мелеми за многе болести у манастиру Свети Ђорђе - Темска


 

У манастиру Свети Ђорђе на 15км од Пирота се годинама праве мелеми за лечење, који се припремају  по традиционалним рецептурама које су манастиру оставиле руске монахиње за:


- псоријазу, херпес, опекотине и ране
  кожне алергије, чиреве, гљивице
- хемороиде, вене, брадавице, розацеу
- синусе, болове уха, декубитис, ексцеме
- опадање косе, перут, алопецију
- себореју, све врсте бубуљица
- дерматитис, дечији дерматитис,
- флеке по лицу, све врсте ожиљака
- уједе крпеља и инсеката, посекотине
- келоиде и кератозе....

 До сада се лечење манастирским мелемима показало веома успешним, за шта је наравно најбитније веровати...

Велики број излечених од псоријазе, показује да је ефикасност ових мелема веома велика, о чему говори и чињеница да се о овом мелему прича широм Србије. Такође током последњих година, због лечења долази све већи број људи из иностранства чиме је само потврђена успешност лечења овим чудотворним мелемом.

За све информације се можете обратити Игуманији Ефросинији на манастирски број 010-371-315 или  Божани Прелић која уз Благослов и овлашћење Мати Ефросиније такође ради са мелемима, њу можете добити на 064-982-76-89.

 Њихова Фејсбук страница је

 https://www.facebook.com/MelemiZaPsorijazu/timeline

петак, 25. децембар 2015.

Најмоћнији и разарајући ударац за цело тело 

Месо, помешано са алкалнoм пљувачкoм узрокује производњу хлороводоничне киселине у стомаку, као резултат тога, алкална пљувачка неутрализује желудачне киселине, и  месо које је у стомаку једноставно се не свари.
 
Зато се јабука свари у желуцу за 15 минута, а затим се шаље у црева, а месо остаје у желуцу 4 сата! Све док стомак покушава да некако свари ову масу за варење, он  једноставно нема алат за то. Као резултат тога, након што неутралише дејство алкалне пљувачке, желудац производи дуго још киселине, помешане са месом, и учини све што може за неколико сати, па шаље недоварену кашу у црева. А овде, у цревима, реакција је алкална, која неутралише киселине из којих месо је било помешано у стомаку.

На врху ове киселине у различитим степенима, има разарајући ефекат на цревни зид, на резултат који, као што смо рекли, су чиреви. На крају, то је неред, а не правилно варење, са пуно клица, паразита и штетних бактерија, које могу убити само концентрација високих киселина почиње да трули и разлажу се на 36,6С. И овај неред пропада у цревима месоједа око 25 сати!

Али стомак - то је најважнији орган ендокриног система. И он добија?ТРУЛО МЕСО! Од својих тела људи чине смеће, па га нападају паразити, бактерије и гљиве. . Ови гробари једу труло меса и рибе. Резултат виталних активности ових микроба су отровне супстанце које су изузетно опасне за тело. Ти токсини се апсорбује у крвоток и шире по целом телу. 

То је најмоћнији и разарајући ударац на цело тело одједном. После овог шока, тело губи способност да буде здраво и лепо, да рађају здраву децу, да живе дуго. То је био ударац код многих људи који праве гужву у ходницима клиника у којој седе четвртину живота, идући од једног до другог лекара.

То смањује живот човека скоро два пута! Он је тај који преузима живот прерано наших најмилијих. То доводи до последица од којих неће моћи да побегну ни познате личности. То јест, то доводи до чињенице да мајка није у стању да рађа  сама њено дете, и она мора да уради царски рез. И да су последице овог ударца  ужасни набори, и огромни стомаци на прелепој природи тела мушкараца и жена! Он је тај који претвара свилене коже девојке у наранџине коре целулита. То доводи до тога да тело не може да се бори са вирусима на своју руку, па чак и може ставити особу у болнички кревет. 

Многи ће рећи: "Чекај мало, али ми смо здрави", моји пријатељи, увек сам мислила да је тако, али шта је право здравље, схватила сам управо сада! У протеклом животу, могу да кажем да нисам имала појма шта је право здравље! И можете ценити то тек након што га узгубите. Медицина није у стању да разуме ове ствари и помогне људима да пронађу изгубљено здравље, како ћемо ми онда бити у стању да то урадимо? У ствари, парадоксално звучи веома, а веома је и једноставно.
Није за џабе говорили: "Шта рибе знају о води у којој живе?" И заиста, треба да знају о свом здрављу дивље животиње?
Апсолутно ништа, а ипак су потпуно здраве. Како? 
Само човек од свих бића које живе на планети троши новац на нешто да живи ... Када је човек свестан главног узрока његове болести, он је променио начин исхране, одричући се свих животињских производа.

еконет.ру

среда, 23. децембар 2015.

Рођенданскa карта. Матрикc судбине!


Невероватно како је тачна карта. Морала сам да је објавим иако је превод лош, све ћете разумети. Све што сам прочитала за особе које добро познајем је истина.

Рођенданске честитке -. Идентитет душе у садашњем животу
рођенданске честитке може назвати мапа сунца, у многим аспектима подсећа нас нашег соларног астролошких (хороскопском знаку). Ова картица правила нашу планету тог дана, када смо се родили. Сви људи рођени под владавином одређеног картице носе одређену вибрацију тог симбола. Избор специфичан рођенданску честитку може се посматрати као неку врсту гранични случај, у којем смо се ставили до краја живота.
Мапа рођења - најјачи и најзначајнији симбол који ћемо бити у овом животу.

СЕЕ дан и месец рођења и чита шта значи ваше картице:
Спадес
Аце ♠ - МАПА амбиција и мистерије

Ас пик - древни симбол тајне мистерије, духовни мапа палуби, али ипак, највише амбициозни и у многим случајевима финансијски оријентисана. Такође се зове чаробњаке картице, као кец био и остаје симбол се користи у многим езотеричним школама. Међу њима - "Орден Маги", чији су чланови су одговорни за очување и ширење карата.
Људи чији рођендан картица је кец, доживотна траје сукоб између материјала, световним потребама и духовног наслеђа. Карте ток живота на Аце оф Спадес - два седмице и два деветке. Оба броја су повезани са већим духовности и представљају невоље и искушења у материјалном смислу. Ове четири картице кажу ас пик, могу да пронађу срећу само ако се осврнемо на ваш живот из духовне перспективе и тражити сатисфакцију у овој области. У Аце оф Спадес више прилика и могућности у духовном пољу од већине других картица на палуби, а ако иду у том правцу, испред њих отвори многа врата претходно непознати.
Аце оф Спадес - Цард крајности личности да је, било чисто материјалистички, фокусира само на послу или каријери, или високо духовног, езтеријској овладали. Чак и материјалистички особи која покушава да ендов другима. Предаја - природна манифестација суштине врхунца асова. Њихова кармичко карта - Севен црви - значи да су неке од најтежих испита за њих лежи у односима са породицом и пријатељима. Али такође представља прилику да помогне врхунца АЦЕС савете својим пријатељима и свима онима којима је потребна. Неки су чак постану професионални саветници или консултанти. На крају АЦЕС врх постати веома ловинг анд царинг људи. Витална задатак асова оф Спадес - пронаћи унутрашњи мир кроз услуге другима и пратите највише принципе.
ТВАИН ♠ - МАПА ПРИЈАТЕЉСТВА
Два пик - мапа радног партнерства и пријатељства. За двоје углавном карактерише страх, нарочито страх од самоће. И врх Деуце - није изузетак. Многи људи са овим Биртхдаи Цард спреман да оде у, само да би компанију. Они су посебно снажно боли издаја пријатељства или поверења. Кармичко карте Двојке Краљица - шест пик, један од најмоћнијих кармичко мапама, што даје посебну судбину двоје Пеак фаталног исхода. Због њеног утицаја живи Пеак двоје с времена на време укључене у добро носи рутини, од којих је веома тешко. Овај исти ефекат доноси здравствене проблеме; Међутим, већина од врхова двојки нису својствене лоших навика које помаже у борби против болести.
Представници карте надарени огромну интуицију, али да схвате потенцијал пика двојку треба искрено заинтересовани за духовној страни живота; и пика, имају тенденцију да то игнорише у корист професионалне или каријере интереса.
Пеак Твос имају добру интелигенцију и напредне логике. Ови квалитети доприносе успеху рада, али у личним односима често препрека. Многи Твос Пеак су толико опседнути са радом и фасциниран снагом сопственог логике, који се боре да избегну ситуације у вези са тестирањем у овим областима, а број таквих ситуација и обухвата брак. Пеак Твос су веома талентовани и способни да постигне много у друштвеном животу, већ као три оф Хеартс Цард Плутон показује скептичан и уздржано тих људи на љубавним аферама посебно, и да све то може да поремети њихов уобичајени начин живота уопште. Али на целој начин живота је глатка Пеак Твос више него већина картица, и људи са овим наталној карти не може себи да приушти да расте лењ и узалудно се опусти. Оне се често удају за новац.
ТРИ ♠ - МАПА УМЕТНИК
Пеак Тројка имају прилику да остваре велики успех у животу, ако ће се трудити да то урадите. Они гурају већих оптерећења од већине других људи (као што је приказано положај врха броја тројке Сатурна у основном животном сету). Међутим, уколико се потрудити, добићете издашне поклоне Јупитер - планета, у којој је колона ова картица. Шест Тамбоурине као Кармиц Мапе указује на то да ће врхунац Тројка плати дуг у вези са кармичке финансирање или вредности у најширем смислу те речи. Особе са овим Биртхдаи Цард комуницира често са шест Тамбоурине, дајући им дугове ове врсте. Главни лекција Три Пеак је да научите одговорност и поштење у финансијским пословима и у односу на новац уопште. Често Пеак Тројка мора да прође низ тестова у којима су жртве неискрености у финансијском сектору. Али Кармичка Карта Шест Бубен указује на то да ови тестови - дуг, протеже од прошлих живота.
Пеак Тројка може бити неодлучан у питањима запошљавања или здравља; здравље треба да буду пажљиво пратити. Што више су забринути за своје здравље, горе може постати њихово стање, тако да би требало да буду посебно пажљиви према својим мислима и осећањима у овој области. Типично, здравствени проблеми тих људи настају због емотивног стреса. Превише Напоран рад и каријеру проблеми често одврати Пеак тројкама њиховог физичког и емотивног стања. Када његов велики креативност, они су изузетно осетљиви на нервни шок.
ЧЕТИРИ ♠ - МАПА задовољство послом
Четири Пеак - мапа задовољства послом, један од "јаког", "стабилан" картица палуби. Људи са овом рођенданску честитку често је повезана са каменом стену. Они су изузетно вредни и оперативан; увек можете ослонити. У питању богатства и успеха могу да се ослоне на сталном успех. Обично, они добити прави задовољство од свог рада. Међутим, Џек Ас као своје картице каже да је Сатурн, упркос свим успесима. Пеак Дуал увек брине о проблемима новца, а можда је повела сам говорио у точак. Десет оф Хеартс, као карту Меркура указује на то да су увек правилно понашају у друштву, и обдарена даром елоквенцијом и могу бити одлични звучници. Често Пеак Фур су талентовани писци, уметници професионалци у области адвертајзинга или у књижевном пољу.
Све четири имају тенденцију да буду веома тврдоглави и краљица квартет - није изузетак. Кроз Поруке картица Топ Тен оф Цлубс Фоур Русх изузетно ерудита, интелигентни и вољни да живе по својим законима. Они су осетљиви, обдарен величанственом интуиције и не могу да поднесем било коју врсту ограничења. Десет Тамбоурине као мапе Венере им даје богате пријатеље, али при избору пријатеље и вољене није препоручљиво да плати претерану пажњу на питање новца.
ПЕТ ♠ - Вандерер
Пет Пеак - мапа промене и путовања. Људи рођени под његовим утицајем, немиран, понекад манифестује на занимљив начин. По правилу, они не воле монотон рутину и изабрати професију која омогућава неку сорту. Пеак Пет воли да путује и често се преселе. Понекад то утиче на немир у духовне потраге - потрага за истином и усавршавања. Кнаве оф Хеартс као карта Меркура указује на то да Школа Пеак често доносе никакву жртву зарад својих најмилијих, или због образовања.
Ово је посебно изражено у раним годинама живота. Њихов кармичко карта Десет оф Хеартс најављује свој друштвени успех, али понекад друштвени живот може окренути на пет Пеак терета. Девет клубова као мапа Венере показују да је великодушан и пун љубави природа Пет Пеак могу немилосрдно експлоатишу друге људе. Много разочарења у односима са пријатељима и вољенима се објаснити утицајем девет.
Из истог разлога Пет Пеак прави велике кораке, рад у групи него сам. Пет Пеак изузетно привлачи духовности. Да би се показала потенцијал вишим духовним картица (Куеен Оф клубова и Нинес) у вези са његовом животу сет са личним планета (Венере и Марса), Куеен оф тхе Фиве морају да науче да дају и слободно да изразе своју љубав у вези. Међутим, већина његових животних карата Сет повољна и материјална тачка гледишта треба узети у обзир Пет Пиковиј један од најуспешнијих картице палуби.
ШЕСТ ♠ - Цардс оф Дестини
Шест оф Спадес картице под називом Дестини јер је - најмоћнији симбол закона узрока и последице. Оно што посејеш, ми ћемо пожњети, а затим, и добро и зло.
Ако нашег рођења графикони је шест, а затим у било ком тренутку у животу, можемо очекивати "Роцк" догађаја. Ови догађаји су унапред одређени нашим речима или делима почињеним у прошлом животу, од којих последица је одмах искусних, али одложена до до било погодни услови за компензацију за ове акције.
Неке од ових дешавања су позитивни и корисни, други - показује шта може бити плаћена цена за негативне акције. За најјача од свих Сикес у - Сикес Пеак - тих фаталних догађаја у животу је више него довољно: они се десити тако често да многи од шест пик постати фаталисти. Они почињу да верују да у животу имају врло мало избора и мало моћ да промени ситуацију.
Ми стварно не могу променити ток догађаја након што су се десио, али у животу увек постоје многе области за које су одговорни, и у том смислу, наш избор је веома важно. То је - један од главних лекција за максималне шестице.
Шест Пеак - јака картица, ова картица је особа која је дошла у наше животе да науче одговорност дато му силом. Такви људи су нацртани на виши циљ, покушавајући да остваре своје снове и остварити велики успех, или моћ њихових жалби против њих, наносећи им да пропадну.
Као по правилу, људи рођени под утицајем шест пик, она је одговорна за своје поступке, али јак утицај Нептуна може довести многи од њих од стварности и уронити у свету маште и илузије.
Ови људи - прави визионари, тако да би требало да се уверите да су њихови снови нису у супротности са високим идеалима и принципима. Они морају да користе све своје снаге да оствари највише његових снова. Ништа не може да их заустави ако је сан је јасно. Спровођење га на било ком нивоу загарантована.
У шест пик је много већи потенцијал за успех и признање од било ког другог картице у палуби, а многи од њих су рођени за велика дела. Осам тамбураша и мапе Марса и краља пик као карта Јупитера указују на велику вероватноћу огромних финансијских профита. Наравно, да је ова функција је имплементиран. Пеак Шест треба да буду активни и да буду спремни за велику одговорност.
СЕДАМ ♠ - МАПА ВЕРЕ
Седам Пеак је један од најспиритуалнији на шпил карата. Људи рођени под његовим утицајем, могу постићи велики успех у животу, ако ће слушати унутрашњи глас мудрости лидерства. Они су дошли на наш свет, да науче да се веровати и да задржи своју веру, чак иу најтежим околностима. Главни проблем лежи у њиховом раду и здравље. Саве оптимизам - један од најтежих задатака када је физичко тело пати од болести. Али то треба да испуни овај задатак много врхова седмица.
Краљ дијаманата као Поруке краљице Севен Цард обавезује да живе по највишим стандардима. Једини начин да би могла да оствари своје планиране поклоне и награде. Исти Џек Краљ краљица Седам даје унутрашњу снагу и тенденцију понекад да жури ствари. Џек Краљ - "једнооки", који је приказан у профилу. То значи да би врхунац Седам чувајте се једнострано и субјективног приступа у комуникацији са другим људима. Она има тенденцију да смањи једна величина одговара свима. Али, ако она подлеже овом тренду и не научимо да говоримо, да говоре и делују са вишим духовном нивоу, она ће имати много проблема и патње нормално повезан са физичким болести, несрећа, повреда, итд
Живот сет Краљица Севенс - један од најбољих у целој палуби. Чињеница да је врхунац седам је у колони Јупитера указује на то да људи са овог Биртхдаи Цард могу остварити перформансе многих својих личних жеља. Она су обдарена талентима различитим која може да их довести на врх успеха. Чак је карта Сатурна у свом животу Тоолкит је повољна: то је - Четири Бубен, симбол заштите и безбедности. Краљица Седам ништа не може да изазове озбиљну штету, али њена сопствене страхове и сумње.
ОСАМ ♠ - силу у МАП
Пеак Осам - најмоћнији од свих "снага картицама". То је најтежи терет. То мора да је у све што је да искористи своју моћ за добро. Свих осам Пеак суочени са искушењем да користите ову власт како да побегну од својих страхова. Али су дошли на наш свет, да ради за срећу човечанства, и пре или касније морати да стави овај задатак изнад личну срећу. Пеак Осам - прави Воркахолицс. Њихова снага је изражена у активном раду у неодољивом снагом своје воље.
То је природно да се ови људи обдарени са највећом снагом свих осталих највероватније да га злоупотребе. Сама чињеница да такву моћ већ може послужити као оправдање за њих у ово. Пеак Осам помислити: "Ако сам дао толику силу, што значи да морам да га користим, а ја сам увек у праву." Али то нема никакве везе са истином. А ако Пеак Еигхт подлећи том веровању, имаће велики проблем.
Боја врх је повезан са духовном царству, иако је већина људи који одговарају само уз велике тешкоће успели да скренемо пажњу на духовним вредностима на материјалу. Да би прилично лако ако су поставили циљ постизање успеха у животу осмице Пеак. Они знају да су обдарени огромном снагом. Али, сви они ће имати тежак тест, с обзиром на чињеницу како ће применити ту моћ. Ако врха Осам воле да раде на ниском нивоу, или да се руководе својим унутрашњим страховима, они могу да користе своју моћ да се избегне истину, и на крају доћи до самоуништења.
Пеак Осам потреба да се дивили, и да је спремна да ради напорно да зараде ту дивљење. Многи људи рођених под утицајем ове картице, траже да се уда за богатог партнера. Ако је брак распадне, они имају тенденцију да увек остати финансијске користи. Пеак Осам су у стању да се носе са препрекама. Они имају огроман потенцијал исцелитељску снагу; ако могу да усмере у правом каналу, то ће променити животе најмилијих. Део њиховог задатка у животу је да развије више оптимистичан став према животу, упркос свим немирима који им је вероватно припремио судбину. Апел за духовним учењима је увек добра за њих и доноси слободу.
ДЕВЕТ ♠ - МАПА Универзални Живот
То је најјачи од свих намене картицу, новчаник обдарен унутрашње потребе да се отарасе негативне шеме личности и начину живота. Међу Пеак Нинес постоје људи чији животи су пуни губитка, али има и оних који су се посветили да служи народу и постићи срећу. Девет пик унитед све квалитете преостале деветки. На неком нивоу, требало би да ослободи огроман део његове душе, кључни аспект појединца да "умре" и да се поново родити. То може бити било шта од лични или професионални навике у заједничком приступу финансијским пословима или романтичним везама. У неким случајевима, морате да се ослободите свега наведеног одједном. Пеак Девет никада не може у потпуности игноришу њихова урођена из матичне књиге духовности. Ако они препознају ову духовности важан део њиховог идентитета, могу укрцати на универзалном посвећености и да се ослободи да више не служе њихове најбоље интересе. Због тога многи од девет пик може дати значајан допринос историји човечанства. Ова картица је највећа жртва.
Пиковиј Девет су често познати уметници, извођачи или наставници. Кинг оф Хеартс као и њихови кармички картице и Венера их ендовс снагом осећања и капацитета за страственој, шармом и мудрости да их могу успех и популарност. Многи од њих - талентовани музичари или глумци. Исти Кинг Оф Хеартс Пеак помаже Деветке да преживе емоционалне проблеме који су се вероватно често сусрећу у свом животу: мудрост краља срца им омогућава да превазиђу све негативне емоције и страхове.
Поред тога, девет пик - способних привредника. Они могу постићи велики финансијски успех. Међутим, њихов највећи успех лежи у љубави. Шири опсег њихових активности и дарежљивост показују да су људи, светлији сјај њихове урођене моћи и даље да напредују на путу ка божанству.
ДЕСЕТ ♠ - МАПА успеха у раду
Десетине врха може бити врло материјалистички и ови радохоличари. Ако је тако, први трпе у својим личним животима и себе. Чињеница да дом и породица су подједнако важни за краљицу Десетине него рад. Шта је Пеак Десет ће се фокусирати само на себе зависи, али као по правилу, то мучи сукоб између ове две сфере живота. Пеак десетак жена нарочито, тешко је одржавати равнотежу између породичног живота и каријере. На судбину краљице Десетине јасно под утицајем духовних снага, а може помоћи јој да савладају своје способности до максимума и да их користи за добробит других. Међутим, за људе са овог биртхдаи цард је такође карактеристично за јаке жеље за материјалним достигнућима, што може ограничити њихов изглед и потенцијал за развој. Међутим, припада одело врха, они су сасвим способна да превазиђе материјала прилог због духовног просветљења.
Пеак Десетине може бити оклевање у питањима љубави и брака у вези са страхом од сиромаштва. Ако су у праву да користе своју дати им снагу да се суочи са многим изазовима у свом личном животу. Ипак, ови људи су у стању да велике и безграничне духовне љубави. Ако пређемо на виши стране њене природе и слушати глас интуиције, она ће бити у стању да оствари све оно што они желе.
Оба Кармиц Мапс Десетине Пеак су под утицајем Нептуна у животној сету. Ово ствара тенденција да се укључе превише у сваком једном случају. У комбинацији са погоном и ревности Куеен Десетине то даје опасност и екстремну перфекционизам ушћа екстрема - како у добру иу злу у. Међутим, Пеак десетине могу да науче много из искуства.
Десет Пеак очекивати у животу губитака, који је подсетио на потребу да буде у стању да ослободи личних прилога у идејама и нормалном животу. Да ли задатак, десет Пеак достиже висину духовне свести, каква, и то је наша мисија у свету.
ВАЛЕТ ♠ — КАРТА АКТЕРА
Због вишка моћних менталних способности и креативних поклона, Јацк пик може да буде као мистик, визионар и духовне вође и вештог лопова. Ова картица симболизује "духовну иницијацију", али такође може да се назове "картица преварант." Већина Јацк оф Спадес садржане у оба квалитета, мада у малој мери, и само о свом идентитету зависи од тога колико добро и мудро ће располагати својим изузетним креативности. Ако они неће успети, они могу постати жртве својим интригама.
Снагом свог креативног талента и чињеницу да је њихова интелигенција је доступан свима, без сумње. Питање је само у ком правцу ће усмерити своју енергију, они су га располажу мудро и опрезно, или бити у искушењу од лаке победе које се могу отклонити из многим ситуацијама, и пала на најнижи ниво картице. Џек Раш заузима снажну позицију у животу сетовима, а та власт или да га доведе до највећих висина, или заведе најнижи ниво.
У ствари, међу свим картицама на палуби у Џек дама начина живота је један од најлакших. Многи су дошли до њега лако, али то је управо оно што може бити главни узрок многих својих проблема. Када је живот превише лако, људи не цене оно што имају, или се, и чешће злоупотребљавају добре ствари које они имају, или игнорисати га. У делу, то је разлог зашто неки од Јацк оф Спадес изабрати за себе на начин на који лопова. Они желе да доведу живот у крајност, да доживите узбуђење. Ризик од иде у затвор може бити само једна од оних узбуђења, што подразумијева Јацк Оф Спадес. Многи Јацкс Пеак доживљава духовну иницијацију садржана у њиховим картицама кад се појаве, и они морају да се гледа у лице. Ко се игра ватром, пре или касније опекотине. Али за Јацк оф Спадес је ватра прочишћења.
Људи чији рођендан картице - Јацк Оф Спадес, увек у могућности да комуницирају са јавношћу и може постати успешан глумац. Често се наследио новац, иако они могу учинити довољно добро да зараде. Обично, они су амбициозни и, у већини случајева, могу да се надају за успешан живот. Овај систем вредности су потребне, које су научили у детињству.
СПАДЕС ♠ - МАПА Селф побољшање
Особе са овим наталној карти имају велику моћ и утицај, али, изненађујуће, не увек достићи високе позиције и стекну моћ. Често су крај живота су у подређеном положају, јер постоји само горко зажалити. На крају крајева, они би могао да достигне праве висине интелектуалне или моралне сфере. Ипак, Куеен оф Спадес - мапа култивације, која заузима централно место међу картицама Духовни Суите. Ако су људи рођени под његовим утицајем, свесни својих изузетних способности и осећају одговорним за своје животе, они ће порасти на било темена, који само желе.
Међу Пеак Дам утврђено да су изузетно саркастичан и нетолерантни људи, и представљају мајку света - благонаклон и мудар. Сви они су рођени да владају, него да испуним своју судбину, они треба да поседују. Главну улогу у шта ће бити њихови животи, играли по систему вредности. Ако Куеен оф Спадес усмерена само на постизање материјалне користи (што се често догађа), она ће изгубити велики део своје снаге и потенцијала. Даме пеак достигне максималан успех када следи своју интуицију и вишег менаџмента.
Све Мајка Пеак картица Планета Канцеларија је краљ клубова. То им даје велику интелект и лидерске способности, али и доноси велике побољшања у образовању и књижевне делатности. Поред тога, она даје врхунац дамама веома независан карактер и суптилне интуицију. Ако краљица пик имају свој највиши потенцијал, то може да буде учитељ или верски вођа.
Тхе Куеен оф Спадес не треба мешати љубав и новац. Она често настају правне проблеме. Требало би да, ако је могуће, избегавајте спорова са утицајним људима. Пеак Даме воле да потроше новац и пораз мржње у правним случајевима, иако је често крај свих њихових тужби. Најбоље од свега су, када схвате своје мјесто у краљевској породици, и користите природну мудрост својствену у својим наталитета листама. Онда су расте у очима Бога. Пикова дама има све што је потребно за успех у било којој области.
Кинг ♠ - ЛОРД ОФ МАП
Особе са овим Биртхдаи Цард - власници свега да су осмишљени да. Уколико они више воле да делују на нивоу Јацкс, увек испливају на врх у свом професионалном пољу. Занимљиво је, међутим, да су многи од краља пик раде у области забаве, а не искористивши све им дати пуни потенцијал. Пеак Короли- жене у највећем дијелу појављују као Пеак Дам. Ако не будемо опрезни, можете да се ваљамо у медиокритета, као што је често случај са Лади Пеак. Међутим, чак и ако се то не деси, они још увек не испуњавају највишем нивоу, који је доступан на краља Пеак, не одричући се своје наталне карте. Бити најмоћнији краљева, краљ пик је у стању да се носи са огромним одговорност, а неки од људи са овог Биртхдаи Цард заиста постану велике вође. Да би се то постигло, краљ пик треба да буду спремни да прихвате одговорност која је повезана са улогом лидера. Он треба да се отараси урођеног страха и ухватимо у коштац са било једне ствари. На тај начин он може донети много користи за човечанство.
Пеак Краљ - последња карта на палуби, а самим тим - највише мудри и моћни. Људи са овом рођенданском љубави картице да учи и спремни су да ураде све што је неопходно за успех и признање. Они су у стању да управља великим организацијама, али не увек радије каријеру таквих других могућих начина. Ови људи су апсолутно фиксна. Они нису изложени спољним утицајима и имају невероватну унутрашњу снагу и одлучност. Међутим, у критичним ситуацијама, ови драгоцени квалитети претворити у недостатке, јер омета прилагоде променама у животу.
Краљеви Пеак неодлучан у љубави. Понекад је остао нежења за живот. Они су предузимљиви и амбициозни, веома ретко су лењи и не се позајмљују основи инстинкт. А чак и ако краљ није достигла врхунац горњи део каријере, још увек је мудар, визионар и племенито. Истовремено, међутим, он је често незадовољан животом. То се може манифестовати на два начина: као жеља да се побољша свет око нас, и песимизам. Ако краљ пик окренути духовном животу, он ће бити у стању да лако разумеју најдубље тајне универзума. Кингс Пеак - господар физичког и духовног света. Ако добровољно прихвате бреме одговорности и моћи круне, који даје на њих по рођењу, они имају све шансе да служи човечанству.
Филипс ОДЕЛО
АЦЕ ♣ - жеђ за знањем

Суштина Аце клубова - жеђ за знањем, у комбинацији са жеђ за љубављу (Кармиц Цард Аце клубова - Деуце оф Хеартс). Комбинујте ове квалитете - и да лице које, с једне стране, истражује љубав, а са друге - искрено жели да пронађе савршен супружника. Такви људи су познати по својој промискуитета, али то се манифестује само док се не стекну предмет својих снова. Аце Оф клубова радије солитуде нечије друштво, али они не дају се у потпуности никоме док се не састане са особом која им је потребна. Као и свих асова, они су нестрпљиви и немирни. Њихова знатижеља ствара жеђ за знањем чини прикупљање велику библиотеку и различите научне колекције. Кроз овај радозналости клубова Ацес задржи младе, чак и у каснијим годинама живота. Они су увек заинтересовани за нове ствари, идеја расправља.
Аце Оф клубова су веома сналажљив и користе своје интелектуалне и креативне способности као капитал. Ови људи могу да зарадите новац у областима уметности, и уопште где год своје способности и брзо ум може донети корист. Они су веома симпатичан и пажљив према другима, који помаже да се спријатељи на послу и промовише добру комуникацију. Бити близу Ацес клубова, многи осећају веома пријатно, јер ови Алиенс помажу људима осећају своју важност и јединственост. Аце Оф клубова - духовит и пријатно сапутник.
Мајка Ацес клубова често играју у њиховим животима је веома важно. Ово је обично веома јака жена, која има оштар ум и развијену интуицију. Као што је случај са Ацес тамбураше, чији је Меркур картица је такође једна дама са мајком имати трајан утицај на асова клубова, често одређује сву своју љубавни живот и односе са женама.
Каснијим годинама живота неће донети радост клубова Ацес, ако не окренути за савет у духовним снагама. Два Севенс у вези са Урана и Нептуна (планете, представља последњи период живота Аце клубова), може да донесе никакве материјалне проблеме, или успех у духовном царству. Најсрећнији су људи чија је немилосрдан потрага за знањем и журе да самоспознаје. Већина клубова Ацес - вечитих луталица који захтевају путовање и промене у животу и раду, истовремено да задовољи жеђ за знањем и да се ослободи унутрашњег немира.
ТВАИН ♣ - ЦАРД РАЗГОВОРИ
Можете приметити да људи са овим наталној карти имају различите ликове. Неки од њих су страх од скоро свега - посебно усамљеност - и дати све од себе да се окружите са људима који их воле и са којима можете разговарати. Они су друштвен и добити задовољство од фасцинантних разговора. Али постоје и друге Деуце Оф Цлубс - живи сама и наизглед ни један у невољи. Али, у ствари, они су само плаше самоће, а поред њих је увек нека особа на које су дубоко везани. Твос Клубови понашање је углавном због њиховог Кармичке картицу - Аце Пеак, означавајући скривени страх од смрти или промене.
Ипак, ови људи су благословени са многим природним способностима и склоностима. Они су неопходни у овом послу и за људе који воле да раде у партнерству. Њихов начин живота је често изненађујуће глатка. Ова мапа пружио снажан шивене и Деуце Оф Цлубс нешто да будемо захвални. Ако они само схватате колико богата њихови животи, то ће им помоћи да се отарасимо скривених страхова.
Деуце Оф Цлубс воле да причају и размењују идеје. Имају сјајне мозак, који су врло добро знају како се користе. Ови људи су духовит и шармантан, осим ако су превазишли страх да постају раздражљиви и свадљиви.
У животу, многи суђено Клубови паровима, тако да део њиховог задатка је једноставно да прихвати ствари онакве какве јесу (посебно - сами и свом непосредном окружењу).
ТРИ ♣ - КАРТИЦА ПИСАЦ
Креативност ову картицу су приказани у различитим реализацијама. На високом нивоу, људи рођени под утицајем Тројци, може да постане познати књижевници, професори или извођача. На доњем нивоу, они могу да пате од анксиозности и неодлучност, а проводе време на празан, неозбиљног забаве. Па чак иу најразвијенијим клубова тројки анксиозност и неодлучност често остају главне теме живота.
Успех у животу увек зависи од појединца и како ова особа користи своје природне способности и таленте. Три клубова је веома талентован, али страх од сиромаштва често гура их да користе своју креативност сумњиве начине. И једном ушао у зачараном кругу, сломити је веома тешко. Три клубова може да постане успешан трговац или промотера, али заиста његова ефикасност је само када је развио јаке уверења и погледа на свет.
Три клубова - један од најповољнијих пословних картица. Њен други кармичко карта - Краљ дијаманата - даје прве три клубова таленат у области пословних односа. Три клубова може постати велики бизнисмени и лако заузме став вођства, где год радили. Међутим, први Кармичка карта - Пет Тамбоурине - их охрабрује да изаберете професију која није посебно осећају слободни да своју слободу. Стога, тројка клубова су често "слободни уметници". Због њихових урођених талентима они могу постати успешни писци, звучници и продуценти.
Међутим, начин живота клубова Тхреес није увек кревет од ружа. Они често морају да се носе са емоционалним проблемима као Троика клубови имају тенденцију да веже љубавну везу, кармички осуђена на неуспех, и на тај начин верујемо да ће овај синдикат трајати вечно. Али ако третирати неуспех као неку врсту достигнућа - корака који воде до вишег нивоа - можете избећи озбиљне разочарења. Потенцијални Тројке љубав клубова може реализовати на више универзалном нивоу.
Ако Три од клубова ће користити своју урођену духовно знање, ви ћете боље у животу. Људи са овом рођенданску честитку је дизајниран да буде "енергетских трансформатора" који претварају анксиозност у креативности, и страх - у вери. При томе, они могу послужити као одличан пример за све нас.
ЧЕТИРИ ♣ - МАПА интелектуалне задовољство
Четири клубови - мапа стабилности; Пет клубова, али као своје кармичке Мапс указује своју урођену латентну анксиозност која може манифестовати на различите начине. Људи са овим рођенданска честитка прогресивна и способни да примењују у својим радним креативним идејама, не дозвољавајући да буде поремецен од напредује ка успеху. Они имају јаке ставове и да их не мењају у зависности од спољних утицаја, осим ако они виде важне разлоге за ту промену. Реч "тврдоглави" Квартет Клубови се примењују на скоро свим областима њиховог живота. Они воле да тврде, као најчешће долазе из победника дискусије, и обично освоји сва суђења.
Четири од клубова су обдарена јаким уставом и не плаше физичког рада. Ово је једна од најуспешнијих картице палуби. Четири од клубова обавља добро у трговини. Они воле да разговарају са другима о својим уверењима и поглед на свет. Ако држите тастер на својој страсти за расправу, онда они имају тенденцију да задрже своју репутацију као одличну радника. Међутим, да нису довољно. Четири од клубова жели да постигне исти успех у области љубави, а ово је њихов главни циљ у животу.
Често под притиском и одређивање клубова Фоурс крију жељу за признавање од стране других, упркос чињеници да су они сами нерадо признају достојанство других. Поред тога, жеђ за успех у раду ривала у својој души са жеђ за љубављу. У каснијим годинама, Фоур клубова обично постигне успех у свему и идите на високом материјалног стандарда. Четири од клубова познатих као "чувари знања". Они показују све информације које су практичне вредности и да особа може постићи срећу и просперитет, користећи оно што га одобри природи.
ПЕТ ♣ - трагач истине
Пет клубова је нестална и немиран ум. Особе са овим рођенданска честитка различите велике радозналости, што их стално подстиче да се промени. Пет оф Хеартс као и њихови кармичке мапама каже да многе промене имају и настаје љубав живота, тако да је пет клубова обично не одговара брачни живот. По правилу, ови људи су авантуристичког духа и воле да раде различите истраге и претреса. Зато што се играју као кугу, и случајеви свих људи којима је потребна поштивање икаквих обавеза. У неким случајевима то их чини изузетно нестабилне скитнице и људе. Пет клубова - највише немирни картица палуби. Иако су врло лако да се прилагоде новим условима, лако да се преселе у нови дом или промене свој начин живота, обично се јавља много одговорности и спорова који њихов живот симболизује Тоолкит карту Сатурна - пет Пеак.
Аце оф Спадес као мапе Венере указује на тајну љубавне афере и неодлучност у избору партнера. Ово даје многе Аце клубова Петки појачане сексуалности и предиван глас. Седам Бубен као мапа Јупитер - је знак милионера и многи клубови су пет веома богат, али троше или изгубити новац тако брзо као што се стиче. Квинта Клубови треба да избегавају спекулације и коцкање. Иако су више среће од осталих картица, али склоности за потрошњу не дозвољава им да правилно располагати новцем. И то се јасно осећа када дође време да плати. Пет клубова непревазиђена у трговини и посредовање, јер су у стању да направи везе са људима на њиховом нивоу. Пет клубова, рођен под знацима Близанаца и Девице често имају посебну моћ сугестије или посебне начине изражавања који могу да донесу велики успех у области трговине или посредовања.
Природна знатижеља клубова Петки им даје много знања, али често их не користе или живе на мисао. Ова карактеристика чини их скептични, а истовремено не чак ни задовољство из својим уверењима. Пет клубова често се оспорава супротној страни њихове тачке гледишта, па се стога не везан за једну идеју. У последњих неколико година, интересовање за духовним тежњама клубова Петки помаже у постизању веће задовољство, и они добити одговоре на питања која чине њихов живот мир и хармонију. У том смислу, било би корисно да духовног учитеља.
ШЕСТ ♣ - МИССИОНАРИ КАРТИЦА
Шест клубова картица се такође зове видовњак; али је чудно како ретко људи рођени под његовим утицајем су свесни својих урођених поклона. Поред тога, Шест клубова је одговоран за истином. Људи са овом рођенданску честитку за потребе да се развије систем истина која ће упутити своје животе. Нашавши такав систем, шест клубова може да донесе на свет много добра.
Док Шест клубова није нашао свој пут у животу, она је и даље веома узнемирен и неодлучни. Она мора да научи да одржава унутрашњу равнотежу и хармоничну комуникацију са другима. Шест клубова често лако постићи финансијску добробит; У принципу, ова картица је склон да се постигне највиши ниво материјалног и духовног напретка. Међутим, постоји опасност да је шест клубова садржаја са оним што је било, и неће желети да наставим даље.
Бити карта одговорни за изговорену реч, шест клубова су увек имате проблема у вези са радом обећања. Неки од клубова Шест година са поносом могу да покажу своју посвећеност, борави у срцу лажова. Али пре или касније то лаж окреће против њих, наношење тешке губитке. Људи представљају највиши ниво од шест клубова увек понашају у складу са својим уверењима декларисаних и пажљиво гледају своје речи.
У шест клубова имају посебну карму повезан са злоупотребом службеног положаја. Типично, они ће пре или касније морати да се суочи овај проблем: или су добили управљачку позицију, где учи правилну употребу силе или да привуку у свој живот било снажан човек, са којима се борити. У сваком случају, на крају, они схвате право значење власти и разуме шта искушење је.
Неки од клубова шестица припадало у животу специјалну мисију, а то је да доведе друге до руба древног и моћне истине. Ови људи - носиоци светлости. Ако остваре своје скривене ресурсе и њихову природну интуицију, она ће наћи заштиту и подршку у животу највиших снага.
СЕДАМ ♣ - МАПА духовно знање
Све Севенс - високо духовно карту, него да покаже да духовност и ставио негативне трендове у реалним достигнућа и личне слободе особа треба да поседује. У супротном, ефекат седмица ће му донети само невоље. Проблеми Седам клубова су негативни аспекти размишљања, изазива узнемиреност, сумњам и песимизам. Седам клубова су обдарена урођеном интуицију и увид, али ако они не прате своје унутрашње импулсе, утицај Сатурна ће им донети много фрустрације и понекад продужене депресије. Седмица клубова има довољно снаге да се избори са својим проблемима и постигне славу и признање које су тајно теже, али за то им је потребно да се направи пуно жара.
Врло је вероватно да је у различитим периодима свог живота Седам клубова ће добити велике суме новца, али је вероватно да ће потрошити новац са невероватном лакоћом. Мудри финансијски поредак није међу силама клубова седмица. Осам тамбураша као Кармичке мапама Седам клубова инспирише жељу за славом и признања, али може у исто време да трансформишу у Спендтхрифт и Спендтхрифт. Седам клубова расипа новац брже него што зарађује. Разлози за ове невоље вребају у свом начину размишљања. Дакле, Седам клубова једноставно мора гледати своје мисли, не дозвољавајући ни најмању обесхрабрење и песимизам. Увек има позитиван ефекат контакт са духовним учењима и идеалима.
Други циљ клубова Севенс - развити искреност и моралну чистоту. Ово је због својих другом Карма карата - Јацк оф Спадес, који се понекад назива лопов картицу. Ако Седам клубова омогућавају њено жеђ за успех надвладао моралним принципима, она би морала да трпи тешко, посебно у области љубави и породичних односа.
ОСАМ ♣ - МАПА менталну снагу
Осам клубова - један од три основна картица. Је обдарена је са великом снагом ума, и убеди је да се на туђем тачке гледишта, врло тешко. Осам клубова често добар адвокат. Али иу другим областима интелектуалне активности, такође су веома способни. Под утицајем ове картице је рођен многе познате хемичари, ракетне инжењере и нуклеарни физичари. У основи Осам клубова у стању да схвате било који део знања.
Животни пут од клубова Осам глатких и пријатним. То може да постигне скоро све, ако сте ставили јасан циљ. Многи Осам клубова лако постићи славу и богатство. Међутим, они треба да осигура да је њихов живот провео у равнотежи. Да би били успешни, они морају ментално и емоционално смиреност. Осам клубова има велику менталну енергију и може постати велики исцелитељи. Било талената осам клубова може да јој познати, и да је њен живот био пун среће и успеха прича, треба само јасно разумеју своје циљеве.
Али та стабилност има одређене недостатке. Главни међу њима је да је осам клубова може бити тешко да се прилагоди променама ситуације. Своје концепте, идеје и принципи су веома флексибилан. Често је рођена са одређеним системом принципа и не жели да одступи од њега ни један корак. Међутим, у животу групе осам клубова, пре или касније ће сигурно бити период (или неколико периода), када је била у питању оно што је без потребе да направи промену у свом изгледу. Такви периоди су тешка, али су - неопходан део карме клубова осмице. Сачињено у вашем уму треба промјена, осам клубова као да Реборн ће бити јачи и срећнији.
Осам клубова ако удруже снаге са срцима утичницу или краљ пик у раду за добробит човечанства, може бити веома успешна и дугорочни резултати. За већи успех морају да схвате да овај посао - је важнији од личних жеља.
ДЕВЕТ ♣ - МАПА универзалног знања
Девет клубова - мапа проширене свести. Људи са овом рођенданску честитку прима открића о животу и истинског знања о томе шта се дешава у свету. Ове открића дошао до њих када Девет клубова су ослобођене својих предрасуда и ригидни системи поглед на свет. Девет клубова - мапа скептицизма. Људи рођени под његовим утицајем, мора ослободити песимистичним ставовима, наследио од својих прошлих живота. Тек након тога ће имати приступ унутрашњој снази својих картица. Многи од њих то учинити, а они постигли славу и признање, помажући своје идеје човечанству.
Поред тога, девет клубова - мапа сексуалног задовољења. Куеен оф Хеартс као кармичких мапама и Ђус оф Хеартс као мапа Венере им сензуалност и заљубљеност. Девет клубова, али ако идете на око чулном страни његове природе, то може бити узалуд да троши много времена и енергије да је потребно да се озбиљније проблеме.
Девет клубова дошао у свет да би се комплетирао велики циклус у развоју душе, и са свим људима деле богатство њиховог знања. Морала је да плати старе дугове, а посебно - да својим рођацима и људи чији рођендан картица је Куеен оф Хеартс. Чим је ослобођен тих дугова пре него што отвара пут за извршење свог задатка кармичке едукације човечанство. У финансијској сфери девет клубова обично раде добро, ако не и заборављена у потрази новца на својим духовним вредностима. У пословном животу обично помогне успешних предузетника одело тамбураше.
Неки од виталних задатака клубова Девет врти око поштења и искрености. Они често комуницирају са људима, а не високих морала, и они могу да их оборе. Девет клубова морају да науче да се фокусира своју менталну снагу и придржавају се на филозофији да са сигурношћу може да их спроведе кроз све успоне и падове у животу.
ДЕСЕТ ♣ - МАПА интелектуалне достигнућа
Десет клубова - веома независне особе. Она се понаша као што то обично држе даме или краљеве. За жене са овом рођендан картице типично мушке уму. Десетине клубова све желе потпуну и неограничену слободу да увек уради оно што хоће. Десет клубова је завршио комплетан циклус у њиховој потрази за знањем "". Она има изузетно јак интелект. Заносан жеђ за новим сазнањима чини десетак клубова прогресивних људи и обично омогућава им да остваре успех у животу, али они морају да науче да контролишу свој ум, јер изгледа да су почели да живе своје животе. Десетине клубова често жале да им је тешко да спавам ноћу због непрестаног унутрашњег дијалога. Најбољи начин да се научи је у том погледу - да усмери свој ум да раде на правим задацима и постизање виших циљева. Да би били срећни, десет клубова морају да раде напорно и стално осећају задужени.
Три Хеартс, као мапу Марса указује на емоционалну узнемиреност и неодлучност у избору професије, која може да спречи десетина клубова да остваре своје амбиције. Ово је такође потврђено од стране тројке Тамбоурине, указује на то да ће десетине клубова експериментишу много пре него што схвате да је то заиста задовољавајуће.
Џек Пеак као њен Карма картице може бити и благослов и проклетство - у зависности од тога како су располажу десет клубова. Јацк Оф Спадес - картица је и глумац и мапа сајта лопов духовни вешт. Десет клубова има велики потенцијал за успех у уметности и у духовном царству, али такође може користити њихови таленти стечен.
Жеђ за духовну мудрост и проучавање духовне филозофије ће помоћи Топ тен оф клубова да потпуније уживати у животу. Виши самоостварење јер је могуће кроз рад, јој даје одређени степен слободе и поље за креативно изражавање. Главни задатак десетина клубова је прави избор за живот и способност да тачно разумете шта ће донети највећу сатисфакцију.
ВАЛЕТ ♣ — ТВОРЧЕСКИЙ УМ
Креативна особа, непостен цовек ... или обоје заједно? Могуће је да је најталентованији из клубова прикључнице у исто време ће бити најбољи и превара. Кнаве клубова - мапа изузетне интелигенције и финансијских задужбине. Особе са овим Биртхдаи Цард енергетске и продуктивни. У својим бриљантним менталних способности, они су далеко испред обичних људи. Ови људи су доба Водолије, које комбинују карактеристике оба пола. Они су прогресивне и представљају врхунац еволуције нашег друштва и цивилизације.
Џек клубова имају изузетно софистициран ум и увек могу га користити да се направи добар живот. Често су постану предузетници (цуп мушкараца него жена). Ако је рад им омогућава да буду креативни, они могу да пронађу свој нишу и добити право задовољство, истовремено зарађују много новца.
За све своје бриљантне ума, Јацк од клубова често бескомпромисни и воле да тврде (који симболизује Деуце клубова и мапе Марса). Обично они не схватају да често не слагати са другима је због свог тенденција да се расправља. Дизалице клубова који су спремни да тврде у свакој прилици, и они увек уживају прилику да покажу своју генијалност. Тврдоглавост понекад спречава Кнаве клубова види право стање ствари, али то им даје прилику да прати случај и почео да се боре за оно у шта верују.
Као члан "краљевске породице" клубова Џек презире све што низије и мане околних је нешто нервира. Он захтева поштовање и положај у којем ће он и његови бриљантни менталне способности моћи да слободно владају у свијету креативности и знања. Џек клубова имали мањак идеја, која му је понекад доносе огромне финансијске профите.
Али, појављује са негативне стране, то може бити неодговорно, а понекад неправедно. Џек клубова је у стању да виде ствари из разних страна, тако да не могу да им дају недвосмислену позитивну или негативну оцену. Поред тога, он је у стању да брзо и уверљиво да вас убедим да је у стању да објасни скоро све. Међутим, он нема много користи од њега. Утицај Сатурна увек подсећа на границама Кнаве клубова који га држе у оквиру биланса и правичности. Озбиљна невоља почиње тек када се прикључак клубова почиње да верује у својим фикција, одлутају сувише далеко од стварности.
У ствари клубова Јацкс - добро и несебичним људима. И упркос својој љубави за спорове широм њих су пријатељски.
Лади ♣ - МАПА природни интуиција
Све даме су инхерентно осетљиве и дизајнирани су да служе и помогну људима. Због интелектуалне природе, који су уграђени у оделу клубова, даме Клубови су склони да издаваштва и административне послове и најнапреднији од њих - за наставу екстрасензорно. Као Куеен, Куеен оф клубова увек свесни своје место у краљевском двору и да се одупре свакога ко покуша да га потискују на нивоу појединачног стандарда. Три Хеартс, његов кармички карта и Пет клубова као своје мапе Венере сугерише да су неодлучности и несигурности Ладиес клубови у љубави и пријатељства не јој дати прилику да стекну одрживо срећу. Ладиес Клубови имају велике менталне способности и они то схватају или не, увек необично знање кроз урођеном екстрасензорно поклон. Људи са овим Биртхдаи Цард невероватних организационих талената, али они су толико заузети животи које често презаузети или показује претерану ревност.
Аце оф Спадес и мапе Јупитера обећава Ладиес Клубови су многи благослови у животу, али само под условом да су у свом раду или запослење да следи духовни пут. Од последњих инкарнација које су наследили дубоко знање и увек су слободни да их користе. Дама клубова је такође познат као "Карта Госпе", и многи људи рођени под његовим утицајем, постоји природна или усвојено дете, или више деце, за које морају да се жртвује у вашем животу - као Девица Марија је морала да жртвује свог сина Исуса .
Даме клубова су веома способни и сналажљив, често раде више ствари одједном, они имају много интереса. Они најбоље раде када им је професија је креативан и када имају слободу кретања. Ладиес Клубови су поносни, амбициозни и урадити добар посао. Њихова природна жеља да се помогне другима и да едукује их могу наћи свој израз у раду да помогне много људи.
Кинг ♣ - ЛОРД ОФ ЗНАЊА
Цровнинг одело које се односе на знању и комуникације, краљ клубова има све што је потребно за ауторитативан положај у било којој сфери активности. Људи са овом рођенданску честитку са директним приступом знања за један број прошлих инкарнација. Они ретко да неко још једна доктрина или филозофија. Они драв мудрост од неисцрпног извора се и живе на својој истини.
Кингс оф клубова могу се наћи у било којој професији; они обично држе положаје одговорности. Они увек поштована. Међу њима су истакнути уметници, државници и музичари. Један од њихових највећих предности је увид и генијалност, као и шарм, захваљујући којој су постала популарна. Они најбоље раде са партнером него сами.
Питања Лифе већина краљева клубова врте око дроге или алкохола, или неки други облик ескапизам. У својој потрази да се разуме и реши унутрашње сукобе клубова Краљ може проћи кроз многе тестове, понекад безвредних, наизглед свог огромног потенцијала. Међутим, око тридесет година да би краља клубова, као да се пробудио и свестан своје снаге и припадајуће обавезе.
Ово - највише духовно пријемчиво картица палуби. Интуитивно приступ животу - урођене имовина краља клубова. Главни проблеми са том особом рођенданске честитке су у области брака и односи се на навике везати у удобном рутински начин живота, заборављајући о свом високом мисији. Кинг оф Цлубс има много тога да понуди свету, а ако он не схвата свој потенцијал, он ће зажалити.
*****************************************************************************************************
Бубнов ОДЕЛО
Аце оф Диамондс - жеђ ЉУБАВИ И НОВЦА

Страст својствена у овој табели, може се изразити на много начина, али ипак Бубнов Ацес тешко да се комбинују и новац (Цареер) и љубав. Можда је то зато што се фокусира само на једну ствар, искључујући све остало. Ово важи за све дијаманти асова - за мушкарце и жене.
Они могу да буду нестрпљиви, себичан и прорачунат, али могу несебично дати све остале. Основни живи скуп њихове наталне карте је повезана са Јупитера и Нептуна, Јупитера и понекад доводи до екстремног идеализма и саосећања Нептуна. С једне стране, Кнаве оф Ацес показују љубав и могу да приуште трошак да помогне онима мање среће. Они брину о животињама и не могу толерисати патњу других људи. Снажан утицај Нептуна може духовно да их подигне. Многи дијаманти асова чине велике донације вредним узрока. Већина Ацес Бубновс себе сматрају спасиоци једне или друге врсте, помажући да своје пријатеље, рођаке, колеге, љубавници или супружнике. Али Нептун може створити илузију да усмеравају пут људских највећих заблуда и лажних идеала. То све зависи од личног увида. На пример, Паул Невман - Аце оф дијаманата, што је много укључен у хуманитарном раду. Други ас дијаманата, али са лошом репутацијом - Адолф Хитлер, који су веровали да ће свет бити добар и настојати да оправда ову уништавање милиона недужних људи. Ове две личности - представници крајности идеализма. Сањарење и оптимизам Бубновс Ацес се може изразити на много различитих начина, али они су увек присутни у карактеру људи са овим рођенданску честитку.
Бубнов Ацес - креативни људи који могу да се баве неколико случајева истовремено. Они често упознају нове људе, а већина тих познаника доносе им срећу. Они су амбициозни и може имати уметничке способности. Бубнов Ацес као путовање, које се често повезује њихов рад. Њихов живот је низ телефонских позива и све врсте комуникације и обично испуњен активностима. Без обзира на активности Бубнов Ацес верују да је смисао њиховог постојања је да помогне друштву и направи значајан допринос њеном развоју. Јацк оф Алл Ацес имају способност медија, а многи од њих привлачи метафизичког страну живота. Ако новац и моћ нису на првом месту у њиховом систему вредности, ови људи могу да живе живот задовољства и благостање.
ПАР ♦ - ИЗВОРОТЛИВЫИ брисање
Бубнов Деуце урођено урођену интуицију. Ако су да се руководе њоме, будите сигурни да иду на правом путу који ће их довести до успеха. Уз то дар интуиције су уско повезани висок систем вредности и осећај специјалну мисију у животу, имплементација што често укључује партнера, па чак и познанике Твос тамбураша. Ови људи су у извесној мери најчешће амбициозни и жељни за новац. Ова амбиција је корисно, јер гура свој пут из утабана стаза (који је заглављен у пару Тамбоурине склону, посебно у романтичним везама). Ако Бубнов Твос ће слушати унутрашњи глас, а затим веома брзо ће добити заслужену награду. По правилу, они имају тенденцију да се посвети искључиво једном случају, и хода на подручју до врха. Ово је једна од најуспешнијих шпил карата, а ако Деуце Бубен није успела да оствари просперитет, онда би требало кривити само себе. Ова картица се зове сиромашни бизнисмен, јер сродни су људи склони да послују и финансијским питањима. Често раде у партнерству са својим пријатељима и другарима. Деуце Тамбоурине - генерални партнер картица: њени представници ретко раде сами.
Деуце - број логике и Твос Бубен сасвим разумно и мудро. Често су да радим на рачунару (и то добро ради). Али ако Деуце дијаманата доживљава емотивне проблеме, њен оштар ум претвори у критичан и песимиста.
Са финансијске тачке гледишта, ово је један од најуспешнијих картице палуби. Обично, двоје Бубен може извући већу добит од својих активности, нарочито после 35 година старости. Они имају нешто да буду захвални.
Бубнов Твос морати да пажљиво пратити да социјалних обавеза не подривају њихово здравље и благостање. Понекад се толико уроњени у посао који су заборавили да се брину о себи. Они могу направити богатство кроз некретнине, нарочито у каснијим годинама живота, и за одржавање доброг здравља у старости. Такви људи су веома способни да живе у сто година.
Неки Твос Тамбоурине осећају да је њихов живот испуњен са посебним значењем и циљем да испуњавање одређену мисију. Мисија је да донесе већу знање једног или другу врсту хуманости и најмилијих. Бубнов Твос - гласник светлости.
ТРИ ♦ - финансијски РАДОВИ
Верује се да је међу свим картицама у Бубновс тројкама можда најтежи судбину. Ово је посебно тачно у вези са три дијаманта - жене због њеног личног и кармичке карте - Лади Тамбоурине, један од најпроблематичнијих картице палуби. Нестабилност система вредности три дијаманата и Хеави Лове карме из претходних живота (прва Кармичка карте - Шест Црви) може довести до озбиљних потешкоћа у личним односима. Поред тога, Тројка Бубен изузетно забринути о својој финансијској ситуацији. Они доживљавају стални страх и неодлучност, а треба тражити позитивну употребу свог претерано активне интелигенције. Најбоље решење може бити креативни израз.
Да би се постигла хармонију у њиховим животима и превазиђу многе искушења и искушења, три Бубен треба да развије своје урођене интерес за метафизику. Ови људи су природно у стању да продре мистерије универзума у ​​виду. Међу овим тајне - разумевање суштине сопственог живота и личне карме, које ће морати да се носи тројке Тамбоурине. Ово схватање ће инспирисати мир и тишину у свом душом.
Три дијаманти су увек у стању да разликује истину од лажи, мада понекад покушавају да игноришу чињеницу да њихове способности. Међутим, нису сви тројке Тамбоурине суочавају са овим проблемом. Користећи своје врхунске поклона рођенданске честитке, они ефективно примењују своје креативне снаге и савршено изражавају се на различите начине. Они могу постати највеће говорника и јавне личности.
Три дијаманти су обдарена разумом и моћним подједнако импресиван дар речитости. Због тога су у стању да спроведе било какву идеју, која искрено верују. Ако сте ви или ваши производи промовише Тројке Тамбоурине, сматрам се срећним.
Три Тамбоурине траже професију која би им омогућити да путују много или да се ангажује у широком спектру случајева. Као по правилу, њихови животи постоји више од једног младића, за које морамо да се жртвујемо (често у тој улози су деца од три дијаманата). Два Нинер присутан међу својим мапама путу живота, може указивати проблема у другој половини живота, али то може да се избегне ако се окренемо духовној страни живота. То ће учинити живот три дијаманти мудрости и хармонији. Тамбоурине Тројка дошао на наш свет да провери искуство много идеја, да пронађе међу њима прави и одобрава га. Увек имају користи од путовања и промене, тако да је пожељно да се изабере каријеру која ће омогућити извесну слободу у овој области.
ЧЕТИРИ ТАМБОУРИНЕ ♦ - МАПА одрживи вредност
Четири Бубен - Карта стабилности у финансијском сектору. Ова стабилност је постигнута кроз напоран рад. Четири дијаманата у већој мери него сви остали картице на палуби треба да направи напор да добијемо награду за свога рада; а награда ће сигурно доћи до ње. Међутим, ако људи са овим Биртхдаи Цард ће следити пут мањег отпора, они су само чекају фрустрације и неуспеха. Сав новац који добијају, увек повезано са одређеним одговорност.
У Бубновс Фоурс одличном пословном смислу; они су у стању да савршено организују посао и да њиме управљати. Док други могу размотрити их тврдоглав, четири Бубен знају да уколико желе да одржавају ред у својим животима и да јасно дефинише своје циљеве, будите сигурни да оствари успех и срећу. Ако је њихов живот на рут, не би неће променити ништа, без обзира колико га третира око. Чак и као дете, већина Бубновс Фур чврсто схвати да је живот је важно за њих, и да - не.
Да би успели, Бубнов Квартет је често потребно решити проблеме својствене брига (Кармиц карта - Пет Пеак) и незадовољство, ометају развој у одабраној области и прогресивно крене напред. Рад, која запошљава Фоур Бубен, је често повезана са својим брачним партнерима или блиских пријатеља. Бубнов Четири веома друштвен, имају много пријатеља и пријатеља. Један од главних проблема са којима се могу сусрести - тенденција "заглавили", зауставити и неспремност да идемо даље. У ствари, све што је потребно за срећу Бубнов Куартет - дело. Када иду на посао, све у животу је све боље, а унутрашњи страхови се расипа.
У каснијим годинама Фур Бубен оствари већу слободу, срећу и материјални просперитет. Обично су - на стогодишњака и старијих воле да путују светом, што се за то изгубио у својој младости.
ПЕТ ♦ - Финдер заслужних
Ова мапа пад у животу оба изазови и великодушно поклони. Као и свих пет, Пет Бубен мрзи рутину и избегава све што може да ограничи своју слободу. Пет дијаманти могу бити заувек странац, не задржавају нигде довољно дуго да стекну обвезнице. Али остали чланови картице, са друге стране, пронаћи срећу у раду или самог односа ствара острво стабилности у несигурном свету. Анксиозност Бубновс Петки манифестује пре свега у односу према послу и приватном животу. Све Петки Тамбоурине чудно унутрашње незадовољство, али у исто време они желе да створе нешто од вредности, и да се постигне стабилност у животу. Ова два идеали су често такмиче под тушем Пет Бубнов, а то није лако пронаћи професију која би их помире. Многи се одлуче за трговину. Због тога су у стању да комуницирају са људима на различитим нивоима и обично постигну велики успех.
Ово Бубнов Пет чекају финансијске проблеме и ситуације у којима ће морати да плати вишу цену за њихову љубазност. Кармичко Карта Девет Бубен чини Бубнов Пет изузетно великодушан и указује на чињеницу да ће она морати да плати велике дугове из претходних инкарнација. Бубнов Пет несебично деле своје приходе на родбине и блиских пријатеља, мада понекад могу да користе друге људе касније га жалим.
Петки Тамбоурине својствена урођене духовни дар, као што је наведено положај картице у колони Нептуна. Они разумеју шта су праве вредности. Многи Бубнов Пет обдарена посебним менталним талентима, и они се суочавају са изазовом да у пракси ове поклоне. Пет Тамбоурине дошао на свет оптерећен прилично тешким карме, који успева да се отараси одмах. Они ће бити тежак посао, а не можемо бити лењи. Пет Бубнов треба да обављају своје задатке потребне без покушаја да побегне од одговорности. Снажан утицај Нептуна подразумева жељу да помогне другима. Ако Пет дијаманата ће почети да ради зарад неког вишег циља или идеално, то може сама креира своју судбину и постићи већи успех.
У првих 45 година живота за Бубновс Петки посебно тешко. Али онда, њихове животне околности су значајно побољшани. Средином живота Фиве Бубен може бити на раскрсници: потреба да се испред ње једном за свагда да одбаци са својим страховима. Током овог периода, многи се окрећу у Кнаве од пет духовности. Онда су подвргнути трансформацију, и њихов живот на много начина, мења на боље. Многи од њих праве власт у одређеној области (на пример, у раду писца или учитеља), и људи се окрећу њима за савет и мудрог браниоца.
ШЕСТ ♦ - МАПА финансијска одговорност
Број шест симболизује одговорност и карму. Дијаманти одело у вези са финансијама. Људи чији рођендан картица је шест дијаманата, су веома осетљиви на финансијским дуговима и њихову исплату. Ова особина личности често се манифестује у облику параноидне страха од неплаћених дугова. На пример, шест Бубен може унапред плати за телефонске рачуне и рачуне за комуналне услуге само зато што не желе да брину о што је дуже могуће.
За шест Тамбоурине, као и све остале шест, током живота задње шта су дали другима. То може бити велики финансијски губитак и профит - све то одређује акције ових људи у прошлој инкарнацији. Као појединци Бубнов Шест подељени у две категорије: неки обављају свој кармички задатак плаћање дугова других понаша неодговорно када имају новац и постоји потреба да се науче да стоји на сопственим ногама. Понекад шест Тамбоурине могу вратити старе дугове других људи. Али шта год да је ситуација, нема сумње да је Кнаве оф Сик добити живот управо оно што заслужују.
Због инерције, могу да успеју, тако да мора да с времена на време се гурати активностима. Присиљавање себе да се понашају, они могу да остваре све оно што они желе. Шест Кнаве за заштиту и покровитељство у раду и активностима, али они не траже повремено добила на лутрији.
На дубљем нивоу, људи повезани са картицом, морају да схвате да су рођени у овом животу да помогне другима боље разумеју праву вредност. Ако прихвате да им је природни интуиција говори, они ће увек бити срећни, без обзира на њихову финансијску ситуацију. Ако Бубнов Шест схвате своју посебну мисију у животу, они неће сметати колико новца имају. Ови људи су велики учитељи. Они су спремни да дају и жртвовати, и они могу да имају велику одговорност. Оно што треба да нам дају - је јасно разумевање највиших вредности и способност да направе прави избор у животу. Шест дијаманата - чувари закона.
СЕДАМ ♦ - МАПА религијских вредности
Седам од дијаманата - један од јединственог шпил карата, назива полу-фиксни карту. Припадност "породице" од седам карата необично. Бубнов Севенс имају посебну ознаку. Они су изузетно тврдоглав, али веома креативан. Ако ови људи добију акт на духовном нивоу, његова наталној карти, имате велику шансу да се богате.
Боја Тамбоурине повезана са новцем. Али, пошто је рођен под утицајем духовног броја "седам", Бубнов Севенс у обавези да се отараси унутрашње везаности за новац, или они очекују континуираним проблемима у финансијској сфери. Или су стално ће бринути о новцу, или престати бринути и да од живота оно што им треба. Не постоји трећи. У финансија Седам Бубен суочити са много животних лекција.
Друга област забринутости за њу - то је лични однос. За Бубнова седмице изузетно важним рођацима, пријатељима и љубитељима. Без обзира да ли им се свиђа или не, Кнаве седмица је увек уско повезан са својом породицом и присиљени да поделите са својим свим тестовима. У суштини Седам Бубен има веома духовну природу љубави, што јој омогућава да личне жртве за добробит породице и блиских пријатеља.
Због својих родитеља, супружника и дјеце дијаманата Седам је спреман за скоро све. То је - један од најспиритуалнији на шпил карата, па његов успех у животу зависи од способности да превазиђе рутину живота и материјализма.
Највећи успеси чине тих седам Бубен, који би могао да верујем да ће све њихове потребе бити испуњени сами када се појаве. Нормално, Бубнов Севенс су немирни, често мењају професију или место боравка. Њихов љубавни живот је пун одрицања и разочарања, док не науче да дају слободу партнера.
Духовне поуке Седам Бубен се налазе унутрашњу хармонију и да у потпуности цијенити свој суптилни интуицију. Пошто кренуо на пут духовности, то ће моћи да усмери свој живот у позитивном правцу и успели у било ком случају.
ОСАМ ♦ - МАП ОФ ТХЕ СУН
Као Сун картице, осам Бубен има прилику да се попне до врха успеха. Упркос чињеници да ће тражити славу или не, увек ће бити поштована. Бубнов осмице као сјај и дивљење од других; Она су обдарена лидером талената. Људи рођени под утицајем ове картице је веома јака, али ако падну у зависности од његове моћи, а затим претварају у тирани. Већина његове негативне карме вежбају у сукобима и моћи у борби за власт са другим људима. Они не воле да буду контролисани, и увек покушати да одржи своју лидерску улогу у каквом односу.
Снага Групе осам и положај у горњем реду короне Лифе Сет ендов ову карту тежња ка независности и природе квара. Бубнов Еигхтс око знам цену и могу да се носе са тешком ситуацијом. За многе од њих је сила једнака богатства и способност да потрошите много новца. Ово друго се често укључени у лоше навике. Осам Бубен могли да прокоцкати огромну суму за кратко време.
Међутим, они могу да остваре само оно што желе, захваљујући невероватном напорног рада и урођене интуиције. Осам од дијаманата Ако научите да плати своју моћ на за личну трансформацију и престане покушава да промени свет, она ће стећи стабилан унутрашњу хармонију и самоконтролу - на кључне концепте свог Карма картице, Куеен оф Спадес.
Бубнов Осам паметан и врло радознао. Ако желе да знају ништа, ништа да их заустави. Њихова својствене огромна снага омогућава добитак победе и мудрост да води друге ако примењује овај ефекат у правом смеру. Понекад Осам Бубен плаше или не жели да преузме одговорност у вези са овим снагу, али на тај начин губе лавовски потенцијала да их одобри.
НИНЕ ♦ - МАП посвећеност
Девет Бубен дошао у свет како би се заокружио велику позорницу у развоју његове душе и личности. То значи да они великодушно морају да деле са другима своју имовину и добровољно пусти свог живота ствари и људи када дође време. Ако не придржавају тих правила, њихов живот је пун разочарења и туге. Али ако Девет Бубен великодушна и није везан за материјалне имовине и људских односа, постиже истинску срећу. Она има могућност да директно искусите узвишено стање свести у вези са пуноправно учешће у универзалној животу универзума.
Упркос губитку периодично. Бубнов Деветке може постићи значајан успех у послу, нарочито ако је у вези са трговином или било креативне пројекте. Девет Тамбоурине Ако је веровала у овој или оној идеји, претвара се у феноменалним пропагандисти. Је обдарен је са даром елоквенцијом и убеђивања. Многи Бубнов Деветке постану професионални саветници; други - то је познато као веома мудри саветник у кругу породице. Ако Девет Тамбоурине придржава највиших вредности живота, може да акумулира велико богатство. Али презир врховни закон (који се састоји у томе да имамо нешто дати, да добије за узврат) је увек доводи до беде и невоље. Девет од дијаманата мора бити посебно опрезан у вожњи и уопште у свим ризичним ситуацијама. Она често губи главу и улази у несрећи.
Бубнов Деветке изузетно интелигентан и често привлачи занимања које захтевају примену интелектуалних способности. Многи од њих су просперитетне правници. Они успевају у било какве активности које се односе на комуникацију, захваљујући снажном краља клубова као мапа Марса. Исти краљ клубова им даје изузетан успех у парници. Поред тога, девет Бубен надарен таленте у области трговине и оглашавања. Трговина може донети јој више прихода него било који други картице у палуби, али обично преферира Девет дијаманата је још интелектуалне каријере.
Један од циљева Девет Бубен је да се развије и искористи свој шарм и вештину на послу. Многи од представника ове картице је предодређен да направи велики допринос историји човечанства. Често они воде друге према највишем облику знања.

ТЕН ♦ - Блессинг картице
Ова картица се налази у срцу Лифе Кит. Она је заштићен са свих страна благослов Јупитера. У принципу, то се сматра мапа материјално обиље, иако нису сви Десетине Бубен остваре свој потенцијал у овој области. Међутим, они су осигурани од највећих финансијских губитака, и сви су у извесној мери среће да достигне висине успеха. Десет дијаманти треба да се посвети послу, по могућству - поседују. Она је у стању да савршено управљају пословање у готово свакој скали. Многи десетине Тамбоурине добијају велико богатство наслеђено од богат или супружника. Воле да буду у центру пажње, због положаја рођенданске честитке у центру Лифе Кит.
Помислили бисте да са таквом судбином да фаворизује Бубнов десетица морају бити веома великодушни људи. Међутим, то није увек истина. Многи од њих једноставно се посвете зарађивати новац, а понекад чак постану равнодушни према свему осталом. Међутим, неколико десетина Тамбоурине слушају савете својих кармичког карте - Даме клубова, који је повезан са интуицијом, служење другима, знање и посвећеност својим талентима и способностима добробит човечанства. Све Десетине у опасности понесе ствари у вези са њиховим оделу. У случају десетак дијаманата - то је новац. Неки Десетине Тамбоурине изузетно себичан. Захваљујући интелигенције и креативности они увек успеју у сваком послу. Типично, они усмеравају своје таленте у области бизниса и финансија, а не постоји таква установа, на које нису консултовани. Али, ако је десет дијаманата скренути пажњу на духовну сферу, у каснијим годинама свог живота она ће моћи да се посвете ширењу хоризоната и духу просвећености, уместо узимајући заглибила у сумњама и страховима. У другој половини живота, многи се окрећу у Кнаве десетина креативног изражавања и постигну у овој области великим корацима.

ВАЛЕТ ♦ — КАРТА ТОРГОВЦА
Јацк Оф Диамондс - је дилер картица. Ови људи су лукави, паметни и увек у стању да организује добар живот, користећи своју духовитост и шарм. Ово је веома независне и креативних појединаца који делују инстинктивно, а уз помоћ разума. У животу, сви су добро отишли ​​захваљујући урођену способност да се носи са финансијским питањима. Неколицина њих који су пажљиви према својим највишим идеалима, постаје краљ његовом оделу. Природни психичке способности може довести Јацк оф Диамондс да заврши духовну свест, али обично су превише фокусирани на уму, често их спречава да користе свој највећи дар - Интуитион. Неке од Јацк оф Диамондс постану професионални видовњаци, док други могу се плаши њихових отворених канала, али у сваком случају, већина њих ће пре или касније морати да користе ове канале.
Дизалице Тамбоурине поседују велику моћ убеђивања. Они успешно раде у којој морате да управљате и довести људе, као и суочавање и са професијама у области забаве и исцељења. Многи од њих имају уметничке склоности, а неки чак имају посебан таленат у овој области. Они често желе да ураде нешто добро за свет. Ипак, као дизалицу, они могу провести читав живот само забаву и забаву.
Као карти Урану и Нептуну је Кнаве оф Диамондс обично воли да задржи право да бирају да раде и у животу уопште. Слобода (Уран) средства за ове људе много: често је лако за њих је свето (Нептун). Они су често привлачила самостални рад или професију, који не ремети раде свој ствар. Можда из тог разлога, многи од Јацк оф Диамондс као каријере продавца или агента продаје. У овој области, они су без премца. Чувени израз продавце, који "је у стању да прода лед Ескимима," треба приписати Јацк оф Диамондс.
Сви дизалице могу бити неозбиљно и помало непоуздано и обично не оклевајте, чак и када не могу да испуне своја обећања. Они воле да се играју, чак иу старости, да се вратимо на своје младости. Љубав за комуникацију их чини најбоље професионалце у трговини свих карата на палуби. Јацк Оф Диамондс је неопходно пронаћи професију који би дао приступ својој креативности и признавање њихових посебних талената.

ДАМА ♦ — КАРТА ФИЛАНТРОПА
Дама Тамбоурине врло неодлучан у њиховом систему вредности (утицаја Карма картица - Три Тамбоурине). То значи да су људи рођени под утицајем Лади Тамбоурине, често имају потешкоћа у избору. Бубнов Даме попут разних и врло талентовани и су сналажљив, ако им се мисли не апсорбују забринутост о новцу (што им се дешава прилично често). Имају добар укус. Ако Бубнова даме имају новац, она воли да их потроси на прве класе и скупе ствари, тако да често живе преко својих могућности, погоршава забринутост својим финансијама. Али, упркос томе, Краљица каро - један од најважнијих великодушну шпил карата, као Девет оф Хеартс Цард Јупитера Девет Тамбоурине као други Карма Цардс Лади Тамбоурине преноси урођену способност и природну страст да подели своје богатство са другима. На одређеном нивоу, симбол Бубнова Даме - богата тетка или бака (деда), која вас води у продавницу да купи нову одећу или ти купим скуп поклон за мој рођендан.
Бубнов Дами- шармантни људи. Они знају како да уживају фине ствари, у сталној потрази за новим авантурама, а понекад имају тенденцију да често мењају партнере. Даме Тамбоурине обдарен добром пословном смислу и као урођени таленат у области оглашавања. Они могу добро да у многим областима и поседује квалитете вође. Без обзира бави Лади Тамбоурине, увек је краљица, и на тај начин настоји да се брине о другима и едукује у раду и животу.
Даме Тамбоурине по природи обдарена критичким умом, што даје могућност да се пажљиво анализира ситуацију и план, као и да виде кроз било лаж и обмана. Међутим, те исте квалитете ума може манифестовати негативно, ако све буде текло по плану. Јацк оф Алл даме су склони да буду песимисти времена на време, али понекад себе не схватају. Насупрот томе, они треба да развију поверење у будућности.
Ако краљица каро да буде у свом духовном начину живота, то могу да остваре своју мисију и до висине од духовне реализације и самоспознаје (који симболизује Куеен оф Спадес као мапа Нептуна). Поред тога, даме Бубен обдарен са посебним даром разумевање древне учења. Природни атракција у древним мистеријама и окултне знања доприноси вечним истинама које ће помоћи ублажити многе Бубен Ладиес земаљске проблеме. Ако краљица каро је вођен виши циљ, онда не постоји препрека у духовном успону.

Кинг ♦ - успешан бизнисмен
Џек Краљ - Владика вредности, финансије и бизнис. Он може успети у било ком пословном подухвату захваљујући урођеног знања у овој области делатности. Краљ дијаманата увек велики успех, водећи своју компанију, него радити за неког другог. Они могу бити прилично опрезан и себични када је у питању новац или посао, али то је - опционална функција од њих.
Џек Краљ - само "једнооки" Кинг оф тхе палубе, што значи да је слеп на одређене аспекте живота и ситуација.
Осим тога, она може бити изузетно тврдоглав лечење ствари са било ког становишта изабран. Из тог разлога, Џек Краљ често непријатеље. Вероватно подигао је битка-секира приказана на овој карти, она симболизује страст за ривалства. Међутим, све је краљ дијаманата разумеју шта су праве вредности, а ако пратите овај знање, без подлегао страх и сумња, они постају веома цењени људи у пословном свету.
Они морају да чувајте се злоупотребљава своју моћ на рачун других. Са таквим огромним силе, Џек Краљ може избјећи сопствена осећања, што ствара доста проблема. Често емоционални проблеми настају био дете, и да одлучи да се манифестује на највиши ниво овог рођенданску честитку. До тада, краљ дијаманата је хладан и немилосрдан.
Краљ дијаманата је веома креативна и на тај начин могу да зараде много новца. Они су јаки и високо развијене особе могу донијети многе предности.
****************************************************************************************************
ЦХЕРВОННАИА одело

АЦЕ ♥ - чежња за љубављу
Аце оф Хеартс - прва картица палуби. Кључне речи за њега - жеђ за љубављу. Али, ова картица је такође карактеристично за похлепе за новац (на крају крајева Кармиц картица Аце оф Хеартс Аце је Џек). Аце оф Хеартс као први картице палубе може да повезујемо с Овна - први знак зодијака - младе душе, склона многим грешкама и склону себичности. Али то није све Ацес оф Хеартс. Многи људи повезани са картицом, чинећи кораке у њиховим животима, као писци или креативне личности у другим областима. Они су под утицајем два асова, што им даје импулсивност. Аце оф Хеартс - прави симбол храбрости и храбрости, ово је један од његових главних обележја. Оно што често недостаје мудрост, која у комбинацији са урођеног храбрости помогли им да брзо постигну успех. Да би успели, они морају да делују стрпљиво и пажљиво и мање ризика.
Особе са овим Биртхдаи Цард обдарен са моћним духовног потенцијала, али су често завео од неодлуцности и тајних страсти. Конкретно, они морају да превазиђу страх од недостатка новца: само ако они ће наћи унутарњи мир који је потребан за успех. Кармичко картица Аце оф Хеартс указују на потребу да се развије осећај захвалности судбини. Али у исто време као кец дијаманата Мапе Меркур из основних животних Сет од срца Ас ставља нагласак на потребу да се акумулирају новац и купити ствари. Ови људи често остваре своје циљеве и оствари велики финансијски успех.
Ацес Срца морају бити опрезни да не иде предалеко и да не делују у више праваца одједном, или они очекују финансијске проблеме и пуно стреса. Три Хеартс, као Кармиц мапс, заједно са још двојицом тројке у основним животним Аце оф Хеартс Алат даје велики креативни потенцијал. Али сваки поклон понекад може да се претвори у неповољном положају, и флип стране Тројке - неодлучност, анксиозности и стреса. Рест са посла за такве људе - мелем. Ови Тројка захтевају разноликост у раду и да организују своје животе и они морају то да раде као да не изгубе еластичност. Сви они - Јарац, па за њих је веома важно признање, које доноси посао. Три Пеак картица Планета менаџмент, каже да многи оф Хеартс Ацес постићи славу у креативном пољу. Они ће моћи да се избегне многе проблеме претходне инкарнације као емоционална и ментална, ако се окренемо метафизике и самоспознаје. Ако се фокусирају на тражење духовно значење, каснијим годинама живота ће им дати најсрећнији.
Ацес оф Хеартс - а Троублед Соул; најозбиљнији крст за њих може бити стална промена вредности. Да бисте пронашли мир за душу и срце, да треба да избегавају нестабилност и неконтролисано живот. Највећа награда ће добити када се прилика да пронађу несебичне посвећеност.

ТВАИН ♥ - МАПА афера
Опис појединца
На изједначење срца, припадају посебној групи полу-фиксне картама, постоје кармички духовни Дупли - Ас клубова, са којим дели многе заједничке особине. Припадност полу-фиксне картице даје двојку херц воље: они су сигурни у своје поступке и не узимајте туђу вођство. Они су по природи обдарена супериорне интелигенције и незасите радозналости, која промовише интензивни интелектуални развој. Али двојка срца никада неће променити суштину картице: Пре свега - они су "у љубави". Одликује их велика потреба да се комуницира са људима и врло висока, понекад нереалне идеале о љубави и браку. Деуце оф Хеартс увек воле самоћу друштво других. Они могу чекати док они желе само прави човек да му дам апсолутну и верне љубави. Међутим, у неким случајевима, двојка срца може бити веома трзај од онога што они желе, када ће разбити крхке идеале сурове стварности. Они морају да пронађу равнотежу између жеље за високо духовне љубави и стварности у којој живимо и који тако често са којима се суочавају њихове снове о љубави. Развој практичног приступа љубави може им донети већу корист.
У пару Вормс веома срећном животу, посебно у области материјалног благостања и бизниса. Ипак, они треба да буду опрезни у свим пословима. Да бисте избегли проблеме, бити веома прецизно уредити финансирање споразума. Деуце оф Хеартс готово увијек долазе до партнерства у бизнису - зато они морају да науче да буду опрезни. Такође би требало да буде могуће да се не мешам посао са љубављу (вероватно је ситуација за двоје Хеартс).
Срца Твос обично воле друштво богатих и утицајних људи. С времена на време се појаве страха и забринутости у области финансијског пословања и потреба да се осигура да то не утиче на њихово здравље и благостање. Деуце оф Хеартс је корисно да студира метафизику. Многи од њих су обдарена природним способностима и медијуми могу да их користе за забаву или за пословну употребу. Али бити Цаприцорнс (ова рођенданска честитка рачуни за само један дан у години - 29. децембар), сви двојка срца склони да себе и друге превише захтевне и практичне лечење.

ТРИ ♥ - РАЗЛИЧИТОСТ ИН ЛОВЕ
Три Хеартс долази прво у основним потребама сета живот картице. Њен симбол - протеривање Адама и Еве из раја. Узрок пада је био у искушењу, а три од срца је искушење на различитим нивоима. Поред тога, као први карти Лифе Сет представља тренутак уласка у свет дуалности и конфузије. Искуство Три оф Хеартс може се упоредити са првим слетању на некој планети, где је своју одговорност за размишљање кроз сваки корак.
У том смислу, тројка Црви разликују Иррепрессибле радозналост и обдарена са врхунским менталних способности које омогућавају да се процени и анализира све што добија на видику. Они су савршено способни да комуницирају и сарађују са представницима оба пола. Они су прогресивни у свом раду. Често, они су у стању да побољшају своју финансијску ситуацију или живи због путовања или професионалним иновацијама. Три оф Хеартс вредним и постигну успех у сваком послу. Али, да би се осећали срећни, они морају да често путују или стално мењају нешто у њиховим животима. Три срца, предивним креативност и умјетнички таленат. Способност да се изразе - један од најбољих њихових заслуга.
Два од најважнијих лекција које за живот мора да научи Три срца, су: да се превазиђе страх од сиромаштва и ставе неодлучност у креативном приступу послу. Срца Тројка треба да верују да, ако је потребно, они увек могу наћи средства за живот. Бриге око новца (разумном или не) је заправо објашњава чињеницом да је троје Хеартс не може да одлучи да је за њих најважније у животу. Ево, њихова урођена креативност може да игра сурово шала са њима, постаје тешко бреме сумње. Пре Цхервова Тројка добија такву разне идеје, за које би било могуће прихватити да нико од њих није доведен до краја и није донео материјалну стабилност. Исто неодлучност може у основи тешке и проузроковали карме љубавним везама у којима Троика Срца са којима се суочавају са људима који имају сличне карактеристике и чини их сумњам да ли су волели или не.
Ако Три срца схватају вредност стабилности и снаге у животу, њен креативност је постао прави таленат који ће брзо довести до циља. Након савладали идеју да давање није горе него да три срца наћи срећу у себи који даје и поверења. А ако се она бави питањима метафизике или религије, ће достићи још већи хармонију и унутрашњи мир.

ЧЕТИРИ ♥ - Карта брака и породице
Пре нас - први од палубе четири, прва картица у потрази за стабилност и поузданост. Четири оф Хеартс покушавају да пронађу ове квалитете у односима - и са блиским пријатељима и члановима породице. За људе са овом рођенданску честитку одликује високим идеалима љубави и романтичне идеје о породичном животу, а ако ти идеали су неоствариви, четири херца пате већ дуже време и да се уверите унутра утеху. Али, ако успеју да комбинују своје идеале са реалним погледом на свет, могу остварити истинску срећу у породичном и љубавном животу. Четири оф Хеартс интуитивно могу да осетим који је потребна њихова помоћ и подршку, и великодушно дају ову подршку, занемарујући чак и личне интересе. Ако успеју, они постају много више срећних људи и мање шансе да се суочи на свом путу ка разочарење.
Многи Четири Хартс - рођени исцелитељи и старатељи. Околних пажња на њега за комфор у време жалости. Четири оф Хеартс може у потпуности да се искажу у себи давања и бригу о другим људима. Они такође раде добро са радом у групама и организацијама, и често су одлични наставници. Четири оф Хеартс неки имају одличну интелигенцију и научне мисли. Поред тога, они знају како се носити новац. Ако Срца ЧЕТИРИ недостаје у животу среће и среће, окривите њих у овом никоме осим себи. Људи са овим Биртхдаи Цард се препоручује да обрате више пажње на њихово здравље, јер они имају тенденцију више од других да се упусти у физичком и емоционалном подручју.
Све четири су склони деспотизам, а четири оф Хеартс - није изузетак. Ови људи имају тенденцију да задржи своју породицу под контролом како не би изгубили што је најважније, по њиховом мишљењу, благо у животу - јединство породице. Али ако се претера, онда ће имати јак бол у време када њихова деца желе да постану самостални. Четири Црви често покушавају да контролишу и њихове блиске пријатеље да оживи више стабилности. Ова негативна карактеристика, и боље да се отарасимо. Шта год неко мислио четири срцима, нису сви у свету потребна стална нега и старатељство.
Четири оф Хеартс обдарена посебним физичким квалитетима, а ако их развијају, моћи ћете да постигне велики успех у животу. Све ове физичке предности Они су свесни тога или не, користи у свом раду. Обично, најбољи резултати се постижу када је изабран за један правац и доследно следити га до краја.
Многи четири од срца намењене за постизање важну позицију у стручној области; Међутим, на путу ка успеху очекују проблеме са новцем и моћи. Важан корак у развоју четворке Хеартс ће бити да овлада своју унутрашњу снагу - љубав према људима и бригу о њима. На овом солидна основа свих осталих свог богатства.

ПЕТ ♥ - емоционално авантуристи
Све Петки је да урадите неку посебну ствар, ако желе да постигну у ваш живот задобио успех. Пет оф Хеартс И по том питању - није изузетак. Четири Бубен као њихови кармичке Мапс каже да ови људи имају проблема са поузданошћу и заштите који може трајати цео живот ако нису свесни њих. Најважнија ствар за забринутост односи се на финансијској сфери. Напоран рад и наклоност према једном случају увек ће сносити Петки Вормс успех. Једино питање је, да ли ће моћи да остану довољно дуго на једном месту да чекају награду. Многи од њих то урадити, али то често није тако лако и природно. Петки Црви желе да искусе све што може да им понуди љубав и новац. Али како су они то урадили, ако сте везани за једно место и један посао? Излаз може бити један: професија или занимање у вези путовања. Често и разноврсна путовања - управо оно што вам је потребно Петки црве. Обично, они су скоро спремни и способни да идемо било где.
Бити по својој природи азила, Пет срце је увек у потрази за новим и другачијим односима са људима. Обично, свака нова веза је Цхервова Петки друго животно искуство. Пет од срца за дуго времена, ако се налазе у браку, то је само зато што се надао да осети и нешто важно због тога искуство. Чим је Пет срце ће добити потпуно задовољство - да комуницира са особом или осећања која осећају да њега - Одмах су без оклевања да идемо даље. Пет оф Хеартс Неки бескрупулозни познаницима и по правилу није потребно у односу на партнера. Али понекад сматрају животна искуства могу бити испуњени као резултат путовања и посета страним земљама. Боја Срца поред љубавну везу је такође повезан са куће и породице. Да би задовољио своју жеђ за новину, петорица Хеартс могу себи купити нови дом у иностранству, и створити кругове око дружења.
Друга картица из Кармиц Петки Вормс пет клубова и Карта Сатурна у животној сету - пет Бубен. То их чини више забринути него осталих пет. У принципу, Тоолкит у свом животу готово све карте - са непарним бројевима. Ово указује да су пет оф Хеартс - креативне и флексибилне људе. Многи од њих имају уметнички таленат, који се манифестује или у струци, или када комуницирате са вашим вољенима, а у разним кућних вежби. Они су такође обдарена даром духовно разумевање идеја и принципа, а неки од пет Хеартс - чак и необичних психичке способности као што су: фотографском памћењу или инстант математичког рачуна.
У принципу, велики број картица са непарним бројем представља оштар ситуација и проблеми који се морају решити на основу духовних принципа. На пример, два деветке у позицијама Марс и Плутон показује да је Пет Хеартс често приморани да напусте своје личне жеље и страсти, на крају достигне жељену. Ако они покушавају да реше то питање на било који други начин, често су разочарани. Али када одлуче да "иде са тецхенииу-, све је како треба. Такав парадоксално приступ животу је типично за све људе који су у животном комплету има много картица са непарним бројем, а њихов задатак је да разумеју и асимилује их. На крају, особа повезана са пет Хеартс, уче да ходају по вери, коју симболизује Севен Пеак - Карта Спаце награде. Они схватају да ако поштује принципе њен посебан и да будем искрен према себи, онда је све у животу ће се на боље. Чим је Пет Хеартс почињу да развијају своје искуство стичу жељени мудрост, мудрост и да често доводи до одговорности за друге. Многи од њих су постали одлични наставници. И чињеница да они преносе другима мудрост долази из њиховог директног искуства.

ШЕСТ ♥ - МАП мировњаци
То - Карта мира, хармоније и стабилности у љубави и породици. Особе са овим рођендан картице свјестан "Закон љубави" и настојати да одржи хармонију у односима. Међутим, ова хармонија може бити и срећа и монотон рутина. То све зависи од појединца. Неки Сикес Црви превише конзервативни и промене мржње и преокрет. Понекад то може их задржати у близини неприкладног партнера за дуже него што својим циљевима и намерама.
Типично, шест Срца успети у готово било којој области деловања, иако понекад се чини да су потценили. Основа њиховог успеха - изванредне интелектуалне способности, знања и друштвености. Као по правилу, Шест Хеартс достиже више ако одлучи за себе само једну област и иде до краја, без обзира на сметњи. Особе са овим наталној карти могу да науче готово све. Шест оф Хеартс урођеног урођеног креативног талента. Многи од њих су добро манифестују се као дизајнера и уметника у стваралачком или финансијског планирања. Они су врло авантуристички и нису имали мањак профитабилних идеја.
Шест оф Хеартс дошао на овај свет да плати дуг у вези са кармички воле, да науче да опрости и заборави примедби. Ако успеју, они могу да расту до висине духовног просветљења. Шест срца никада неће покушати да стави другим људима емоционалне ране. Будући да картица ради, посебно у поподневним сатима Божић (25. децембар), људи рођени под његовим утицајем су врло великодушан и симпатије према другима, увек су спремни да поделе своју љубав са другима. Занимљиво је да често шестице Црви или шесторо деце у породици (одело оф Хеартс је повезан са децом), или шест најближи пријатељи у комшилуку. Исто правило важи иу односу на друге картице хеартс оделу.
Када је Шест Хеартс сматра да с њом или било ко други третирају неправедно, види агресивно страну њене природе. У таквим ситуацијама, Шест Хеартс ради пуним капацитетом. Овај агресивни бочни се такође може користити у решавању пословних проблема, или спортским активностима. Шест срца способна да очува спољни равнодушност чак иу огорчене борбе.
Шест оф Хеартс Неки сматрају да је њихов живот има посебну мисију, суштина који - да дају љубав према другима. Схвативши ово, Срца шест проналази истинску срећу и највиши ниво изражавања.

СЕДАМ ♥ - МАПА духовна љубав
Седам оф Хеартс бити у тешком животном потрази за истином у љубави и личних односа. Под утицајем ове картице су садржана старе душе које су дошле на свет да достигне највиши степен у области љубавном животу. У свом животу Приручник има два деветке, што значи да је Група седам оф Хеартс мора да заврши велики циклус у еволуцији душе и ријеши многих застарелих навика које отежавају прелазак на следећи ниво. Седам оф Хеартс морају да науче слободу од личних прилога и великодушности према другима, без обзира на било коју од награда. На најнижем нивоу, Седам оф Хеартс може мучити сумња, завист и љубомору, који, у суштини, само су пројекције њеног унутрашњег аларма. На највишем нивоу Хеартс Севенс - Вондерфул саветника и помоћника; Они су способни за велике личне жртве за срећу других. Седам оф Хеартс увек те разумем и саосећам. У циљу постизања срећу и унутрашњу хармонију, Седам од срца да пронађе неки начин да поделите са светом своје богатство. Обично се манифестује у раду учитеља, саветник, консултант.
Седам од срца морају пажљиво пратити своје здравље као тешке карме из прошлих инкарнација може изразити у облику својих физичких болести. Сви здравствени проблеми су доживели од стране Севен оф Хеартс, као по правилу, захтевају промену начина живота - пуну или бар делимично. На пример, Седам Хеартс можда морати да напусти посао, јер је њена професија је повезан са честим стресним ситуацијама. Седам од срца често долазе у овај живот са одређеним физичким навике су формиране у последњих инкарнација. Такви навике могу да укључују, на пример, чак пуши. Ослободите их је веома тешко, али да је ово задатак Седам оф Хеартс.
Занимљиво, многи оф Хеартс седам мушкараца раде у финансијама. Под утицајем ове картице су рођени многи успешни бизнисмени и менаџери. И мушкарци и жене са овом рођенданску честитку је прилично амбициозан, упоран и способан да направи каријеру. Један од циљева Хеартс Севенс је да се доведу у равнотежу свој жељу за материјалне успех и жеђи за поштење у пријатељствима и романтичним везама. Јака амбиција понекад може доћи у сукоб са жељом хармоније у партнерству.
Сви људи рођени под утицајем седам или девет, треба да науче великодушност и посвећеност, као и слободу од личних прилозима; иначе чекају фрустрације и патње. Седам оф Хеартс је великодушно дели са другима знањем и љубављу. Само на тај начин ће достићи највиши степен љубави, не знам ниједног конвенција и ограничења.

ОСАМ ♥ - МАПА емотивна снага
Осам оф Хеартс - је "моћ љубави." Ова картица, као и све друге групе од осам треба да науче како да искористи своју моћ читко и осећају одговорним за његову примјену. Осам од срца има неодољив шарм и магнетизам, али ако падну у зависности од његове снаге, то ће бити мудро да га користите на рачун других. Оба Кармиц Мапс Срца Осам - Седам. То значи да је погрешна примена силе одмазде неће бити дуго у долазе. Али исти Севенс ендов осам оф Хеартс духовну мудрост која може да води своје кораке у правом смеру. Радећи правду. Осам од срца може да се уздигне до висине истински духовни и великодушно деле са другима своје љубави и исцелитељску моћ. Након осам срца - то је такође мапа исцелитеља, људи који дају несебично другима своју духовну снагу.
Живот сет Осам оф Хеартс - један од најповољнијих у целом палуби. Многи људи са овим Биртхдаи Цард обзнањено наставника, уметнике и државнике. Међу картицама свог живота Суите - Десет клубова, осам дијаманата и краља Пеак, које чине врх, серија "Круна" основног система Лифе Кит. Ово је - показатељ великог потенцијала успеха и славе. Чак и на најнижем нивоу од осам оф Хеартс може да добије признање међу својим пријатељима и породицом.
У области здравства осмог оф Хеартс очекивати неке проблеме, ако ће се односити на њиховом физичком стању пажљиво. Многи Осам оф Хеартс је толико уроњен у раду и породичним стварима, забораве да пратите своје тело. Њихов први Кармичка карта - Седам Пеак - може да их доведе у озбиљне невоље због занемаривања здравље. Са таквим великим потенцијалом за успех, Осам оф Хеартс, чини се, може удобно опустити и уживати у животу; али често бирају такав интензиван ритам живота који одмор једноставно немају времена.
Занимљиво је Осам Хеартс често сакупљају круг најмилијих (пријатеља или рођака), која се састоји од тачно осам људи. Осам Цхервеи- "срце" - је осам, осам срца, што јој даје љубав. Није искључено ситуацију када Срца Осам - осморо деце, осам супруге.
Особе са овим рођенданску честитку је веома интелигентан. Они су савршено се носе са наставничке професије и уопште било коју активност која захтева добре менталне способности. Да би новац, они морају да раде напорно, али без посла они никада неће. Многи Еигхтс Црви се постигне одређени славу у животу, посебно након доби од 36 година. Поседовање тако велику количину енергије, што може достићи скоро све, ако не ометају са својим страховима и сумњама.

ДЕВЕТ ♥ - МАПА универзалне љубави
Девет оф Хеартс - карту великих достигнућа, великих губитака, или обоје заједно. Она и њен картица - одраз Седам Бубен, у односу на број духовности, тако да сви њени успеси су ретко лично: да успете, мора да изгради исправан хијерархију својих жеља. Девет од срца под утицајем Сатурна дуал, што значи да за најмање одступање од истине и правде, хвата се брзо и често бруталну одмазду. Свих девет дошао на наш свет да коначно исплатити дугове из прошлости, да плате рачун - и кренути даље. У случају Хеартс деветки то значи завршетак појединих кључних односа са људима, еквивалентне пролаз појединих фаза развоја душе. Ако Девет срца опире ову потребу, она ће сагледати завршетак значајних односа као разочарања или губитак, а не као достигнуће, које је заиста и јесте. Живот Нине Хеартс састоји се од духовних лекција. Они Девет срца која ће слушати на виши позив ће бити награђени за релативно срећан живот; Они који иду на о својим страховима и жели да побегне од стварности, пролазе болне тестове. То је вероватно да у одређеним периодима живота Девет Срца ће доживети значајне финансијске губитке, али ово не треба схватити као трагедију већ као плаћање старих дугова.
Девет оф Хеартс - великодушна и несебична људи који су спремни да поделимо са светом им духовног богатства. Урођена жеља да се помогне другима да их води у трговини саветника и консултаната. Међутим, они и даље треба бити опрезан да се не жртвују превише ревносно. Девет од срца обдарен без премца генијалности и креативних талената који се могу применити са великим успехом у било којој области науке и пословног живота. Део њиховог проблема је мудра употреба талената и способности да се одупре превару и неискреност. Девет оф Хеартс - веома срећан, великодушан човек, паћеник, чији живот је непрекидна сукцесија проблема и невоља. Али ми треба да запамте да су људи увек у могућности да бирају за себе на главном путу, чак и када се ради са таквим проблематичним хороскоп као Девет од срца.

ДЕСЕТ ♥ - Успех у тиму
Као Хеартс Ацес, десетине црва је веома амбициозан, а амбиција да их води предалеко. Међутим, они су схватили истину претходног искуства циклуса и могу да је водити у овом животу. Они су сналажљива и, по правилу, су уметнички. Они су вође, а не подређени. Они воле децу и да су групе које се могу предузети као дете или дивљења публике. Обично Цхервова Десетине изабере професију у вези са јавног наступа, или се посвети раде за добробит једне велике породице. У сваком случају, они су окружени љубављу срца, ликови који су приказани на њиховим листама наталитета.
Имајући два аса у свом животу сетовима и ја нешто као Аце (1 + 0 = 10), Десет оф Хеартс доживљава снажну жељу за самоспознаје. Она треба да се разуме и да се утврди да је њен живот је најважнија. Будући да многи десетина срца узети ову претрагу са великим ентузијазмом, заборављајући све на свету, други људи могу сматрати их себичан или егоцентричан. Међутим, себичност заиста појављује само на оне који желе да зараде новац и драгоцености, занемарујући потребе других. По правилу, међутим, десетине Вормс поштује односе са људима изнад материјалних аквизиције. Они су љубазни и симпатије.
Озбиљан проблем за ову картицу - поштење. Десет оф Хеартс да будем искрен према себи и раде само за себе филозофију која ће јој помоћи у било којим околностима, да будем искрена са другим људима. До Десет срца неће то урадити, свом снагом ће ићи да се одржи исти скуп јој илузије. То је много ефикасније би било да проведете ову енергију на конструктивним облицима самоизражавања.
Десетине срца - прави иноватори; они могу направити велики допринос својој одабраној области рада, уколико желе да одржавају чистоћу пресуде. Обично, њихов успех зависи у потпуности од тога шта мотивише људе: себичан или филантропски. Десетине црва независних и импулсиван, али као по правилу, мудрост да им помогне да задржи равнотежу. Они могу постићи много због њихових урођених талената. Они су обично нежни и мудар; мудрост да их штити и води их у већини случајева животу.
ВАЛЕТ ♥ — КАРТА ЖЕРТВЕННОЙ ЛЮБВИ
Као један од три основна Мапс, Јацк од срца је веома стабилна у својим изјавама, то је љубав. На високом нивоу, што представљају дух жртвеног хришћанске љубави. Упркос неким незрелости и неодговорности специфична за њега као Џек, они су и даље вођени духом мудрости и виших мотива. Међутим, они треба да буду пажљиво пратити како би се осигурало да су жртве они доносе, нису били бескорисни. Кнаве оф Хеартс у опасности се баце и изгубити додир са стварношћу, али ово је изузетак него правило.
Снага дизалице оф Хеартс - у моћ љубави. Они су дошли на наш свет, да волимо друге и да им пример његове љубави. Чим је Кнаве оф Хеартс је свестан да је ово суштина његовог мисије, он је спреман да преузме одговорност у вези са тим, и да ће екипи носити са њом. Џек срца и често жртвују може одустати личне жеље зарад вишег циља или духовне филозофије. Као природне вође, они су у стању да постигну велики успех у својој струци. Они су тврдоглави и руководе јаким осећајем дужности и правде. Они могу ослонити. Они испуњавају своја обећања, осим ако су ухваћени у мрежу нижим страни његове природе, а не ићи путем "Јацк-варалица."
Сви причају оф Хеартс Јацк, осећајући произилази из ње топлине. Виши самореализација људи са овим наталној карти се креће на путу духовности, или да доведе до његовог живота и рада духовне енергије.
Лади ♥ - МАПА вољена мајка
Под утицајем Нептуна дуал, Куеен оф Хеартс има пуну идеализам планете. Сви људи са овим Биртхдаи Цард обдарен шармом и магнетизма, привлачење друге људе. Куеен оф Хеартс - љубав мајке, и они деле ову љубав са свима је упознао у свом животу. Они или удати и посветити се породици, или дају све професионалну каријеру. Они имају веома висок потенцијал за успех у многим областима, и, без обзира на њихов пол, они су посебно среће у мушким занимањима. То је због краља пик као мапу Марс - веома јаку карту која доноси много срца даме огроман успех у животу.
Хартс даме оба пола се односи на његову улогу као мајке или очеви озбиљно. Када постану родитељи, деца имају блиску емоционалну везу. Они су врло слични краљева срца, које су обично више посвети својој деци него парова.
Људи рођени под утицајем срцима Даме су обично веома атрактивна, друштвен и пријатељски. Они могу постати истакнути уметници или музичара-извођача; у сваком случају, они цене уметност и лепоту. Многи Хеартс Даме свесни тога и бенефиција из свог психичког способности или музички таленат. До њихови идеали, они се руководе истином, Срца даме могу да живе мирно, ради образовање њихове деце, и великодушно дељења љубав са људима, што је њихово право по рођењу графикон. Куеен оф Хеартс - мапа љубављу мајке. Његов позив је да подели своју љубав са другима.
Ако дама срца ради на ниском нивоу, то може бити превише упуштати се да будем лењ и неозбиљно. Ово је мапа задовољстава и искустава чулним. Међу Хеартс Дам постоје многи зависе ескеипистов и алкохоличари. Али, ако они се окрену својим високим идеалима и усудио да превазиђе лењост и самозадовољство, они могу да напредују у свом послу и каријера су изузетно високи.

Кинг ♥ - МАПА вољени отац
На челу боју љубави, Кинг оф Хеартс признаје да је љубав - је највиши у свету моћи. Људи са овим рођенданске честитке су велики родитељи, али, нажалост, није најбоље жене. Оданост деци и њиховој професији их често спречава изражавање љубави за своју жену или мужа.
Наравно, Кингс оф срца волим све људе на узвишену и непроменљива љубав, али погрешан избор брачног партнера им често доноси невоље. Они су у сваком случају не би требало да се укључе у аферу на основу нижим мотивима.
Кинг оф Хеартс може да се претвори у тиранина, као и сви други краљеви; али то се дешава са њим само када је издати најблизима. Од последњих инкарнација Кинг оф Хеартс наследио способност да контролишу своје емоције и мудрост да води породични живот. Ако ваша породица је, Кинг оф Хеартс, сматрам се срећним.
Особе са овим наталној карти може успети у послу, посебно у улози саветника о финансијама. Они се постигне велики успех у пословном партнерству са другима него сами.
Они су више него срећни у правним питањима. Узалуд се расправљати и свађа са њима непожељне: они ће увек наћи нешто да одговорите на позив.
Кинг оф Хеартс осуђен на губи вољене, али они знају истину и оставку себе овим губицима, иако у боловима као и сви људи. Многи Кингс оф срца дати посебне психичке, а понекад и психичке способности. Они су готово без напора може да достигне врх каријере.
************************************************************************************************
ЈОКЕР
вк.цом/полет_улет
Јокер - закон к себи
Јокер - мапа мистерије, и одговарајуће мистериозни људи су рођени на дан Јокер!
Познат као "ствар по себи" најубедљивија и нејасно картица је такође познат као камелеон; имају широк избор маски.
На располагању има огромне резерве личне власти, али знање о томе како да користите ову власт у животу - сасвим је друга ствар ...
Имамо и Јокерс тамну страну. Они могу да постану опсесивно, лукав, и себичан. Они су мајстори прерушавања и да ће сакрити своје сумњиве карактеристике уз вешто двосмисленост (преводилац: они који су гледали филм Интерстате 60, видела да је јасан одговор Јокер никада није дао - "Ја верујем?" - "До тебе").
Као клатно, Јокер може или може одступати у правцу добротвора велике силе, и поред ситних егоизма. Само кроз практичну примену сопствених унутрашњих снага, Јокер може да превазиђе тамну страну то, што, међутим, како је добро познат.
Све Џокера изненађујуће јединствени и тајанствени људи, и имају прилику да стекну велику мудрост. Они су готово немогуће да се анализира, јер они имају кључ за себе, а овај тастер они врло добро сакрио!
Џокер веома страствени у питањима волите или не волите. Ове крајности могу бити извор незадовољства у њиховом односу, али када се осећају сигурно у љубави - они су највише страствени и креативни оф тхе ловерс!

 http://kaifzona.ru