петак, 15. новембар 2013.

MISLI SU ENERGIJA I IMAJU MOĆ DA KREIRAJU STVARNOST


Bruce-Lipton-1024x731
Nedavna dostignuća naučnika Bruce Liptona na području ćelijske biologije najavljuju važan evolucijski preokret. Skoro 50 godina smo se držali iluzije kako su zdravlje i sudbina isprogramirani u našim genima, koncept koji se naziva genetski determinizam. Iako je kolektivna svest prožeta verovanjem kako je naš karakter genetski predodređen, javlja se novo radikalno shvatanje na području nauke. Stanični biolozi sada razumeju kako okolina - spoljni univerzum i naša unutrašnja fiziologija, te još bitnije, naša percepcija okoline, direktno kontrolišu aktivnost naših gena.

"Misli (NE RAZMIŠLJANJA) su energija, one su STVARNE i imaju MOĆ"

"AKO JE SADRŽAJ VAŠIH MISLI DA MOŽETE IMATI NOVAC, MA KAKO VAM TRENUTNA SITUACIJA GOVORI SUPROTNO- VI ĆETE GA IMATI, JER JE NAJMOĆNIJA MOĆ MISLI"


Kada naučite da SVOJIM umom menjate sebe i podešavate svoje telo kako vi želite, lako ćete moći svojim mislima (ZATO ONE I SLUŽE!!!) menjati stvari oko vas!Pokrenite božanske moći u vama!

Hoću da naučite kako da pokrenete božanske moći koje su u vama, i kako da umom upravljate svojim telom !!!

Stavite palčeve na krajeve svojih vilica, a četiri preostala prsta na slepoočnice. Zatvorite oči i POKRENITE svoju misaonu energiju da uradi ono što POMISLITE!
Jako lako, prosto i jednostavno!

To može biti gotovo SVAŠTA- sve što pomislite. Da vam se izleče određene bolesti, da vam se popravi oštećena DNK, vid, sluh, govor, da vam se smiri srce ako počne da "divlja", da smirite puls, pokrenete telepatiju, vidovitost, empatiju, telekinezu.... SVE što želite. Ovu tehniku radite sve dok ne ostvarite ono što ste zacrtali sebi.

VAŽNO!!! NEMOJTE SUMNJATI U TO ŠTO NAREĐUJETE SVOM UMU I TELU!!!


Ako su ti misli slabe i jadne i život će ti takav biti!!!

среда, 06. новембар 2013.

GERMANSKA NOVA MEDICINA® (GNM)


Dr Hamer je nazvao svoja otkrića "Pet bioloških zakona Nove Medicine", zato što ovi
biološki zakoni, koji su primenjivi na svakom slučaju, nude potpuno novo razumevanje
uzroka, razvoja i prirodnog procesa isceljenja bolesti. (Kao odgovor na sve veći broj
pogrešnih predstavljanja njegovih otkrića i da bi sačuvao integritet i autentičnost njegovog
naučnog rada, dr Hamer je sada zakonski zaštitio svoj istraživački materijal pod nazivom
Germanska Nova Medicina® (GNM). Termin "Nova Medicina" je zaštićen termin i ne može
se upotrebljavati internacionalno za neke druge medicine.POREKLO BOLESTI U MOZGU


KRISTALOTERAPIJARAD SA KRISTALIMA, KAKO IH KORISTITI, LEČENJE

Energetska medicina je bazirana na korišćenju isceliteljskih moći i na jakoj povezanosti izmedju uma i tela.

Energetska medicina se bazira na verovanju da je ljudsko telo sastavljeno od energetskih polja. Kada je energija pravilno rasporedjena i kada slobodno cirkuliše, naše telo je zdravo. Za bilo koju neravnotežu ili preveliki energetski naboj se veruje da uzrokuje energetski nedostatak ili višak a samim tim i izaziva nastanak bolesti u našem telu.
Kristali i poludrago kamenje su veliki i jako moćni energetski instrumenti. Mnogo različitih aspekata koje kristali nose sa sobom dolaze do izražaja kada ih koristimo za lečenje. Na primer njihova mineralna svojstva, boja, oblik, lokacija sa koje dolaze i takodje Piezoelektrični efekat.
Piezoelektrični efekat je zanimljiva pojava kada na piezoelektrični materijal, kao što je kristal (SiO2) primenimo pritisak. Kristal se deformiše na takav način da kreira bipolarni električni momenat i na taj način generiše električnu struju. Otpuštanje pritiska će takodje produkovati električnu struju. Piezoelektrični kristali se koriste u upaljačima da naprave iskru. Postoji i komplementarna pojava a to je da, kada kroz piezoelektrični materijal pustimo napon u voltima, kristal se deformiše. Na primer, kad uzmemo dva kvarc kristala i ugasimo svetlo, udarimo dva kamena jedan o drugi, jasno ćemo videti kako lete iskre.
Načina lečenja sa kristalima je jako puno. Iako su se svi ovi načini lečenja kristalima razvijali generacijama i to u različitim kulturama i sredinama i iako ih ima jako puno i različitih, svi imaju zajedničku nit. Tj svi koriste urodjenu moć kristala da rade i deluju na puno različitih nivoa i to za puno različitih vrsta oboljenja. Ove veštine lečenja su se predavale kroz porodice i u okviru plemena, preko učitelja, lečitelja, šamana u zavisnosti od tradicije i recepata odredjene kulture. Stavite svoje kristale u male torbice ili kesice i nosite ih sa sobom. Ovo je jedan od najstarijih i najzanimljivijih načina lečenja.
Obično se koriste i nose 2 do 4 kristala a prateći tj dopunski kristali se nose ili na koži tj na sebi ili se postavljaju na odredjene delove tela. Ovaj način lečenja se može koristiti za sve od lečenja tegoba do širenja spiritualne svesnosti, za lečenje emotivnih rana kao što su tuga ili obeshrabrenje. Kristali se na ovaj način mogu koristiti i da donesu u naš život odredjene aspekte kao što su ljubav, novac, zaštita, vodjstvo, spiritualna frekvencija, snaga ili čak i zavisnost. Nosite kamen u džepu. Kristalni eliksiri su takodje jedan od recepata iz prošlosti.
Preporučuje se da stavimo čisto kamenje ili kristale u čistu, prozirnu ili destilovanu vodu i stavimo na jutarnje Sunce i držimo na suncu tokom celog dana i celu noć, tj 24 časa ali mora biti noć punog meseca, tj ova voda mora biti izložena svetlosti punog meseca. Ovo omogućava muškoj tj sunčevoj energiji i ženskoj tj mesečevoj energiji da se reflektuju kroz vodu u kristale i kroz njih dalje da deluju na vodu i na taj način da napune vodu energijom kristala i visokom jakom vibracijom svetlosti i boje.
Hidroterapija Kristalima je upotreba vode u bilo kojoj formi u tretmanima bolesti. Hidroterapija se koristi još od Antičke Grčke. Hidroterapija u kombinaciji sa kristalima se može koristiti na jako puno načina. Kristalne soli sa toplom vodom će opustiti svaki spazam, zato se hidroterapiaj koristi za lečenje bolesti vezanih za muskulaturni sistem kao što su uganuća i istegnuti mišići, mišićni umor i bol u ledjima. Ako vaš kristal toleriše vodu, onda je kupanje sa kristalom i njegovom energijom odličan način da radite sa kamenom koji ste izabrali. Kristalna masaža pri kojoj se vaš kristal koristi kao instrument za masažu.
Stavite malo esencijalnog ulja, masažnog ulja ili losiona za masažu na vaš kamen i masirajte delove gde se osećate blokirani ili ukočeni. Videćete da je ovo odličan način za korišćenje vašeg kristala. U ovaj ritual masaže i energetskog umirivanja možete uključiti i specijalno kamenje za vruću masažu (tzv. Hot Stones, vulkanskog porekla i dugo zadržavaju toplotu) ili ih možete kombinovati sa kristalima koje ćete koristiti na licu za eterična iskustva. Meditacija sa kristalom i to tako što ćete kristal staviti u ruku koju više koristite ili ćete ga staviti na pod ispred sebe.
Zatvorite oči i koncentrišite se na boju vašeg kamena. Polako pokušajte da osetite i prihvatite vibraciju svog kamena i da potpuno uskladite svoju vibraciju sa vibracijom kristala. Zapamtite : Energija uvek prati misli. Energija vizualizacije je jako moćna. Kada dišete, možete udisati i izdisati kroz tačke čakri. Ovo će napuniti čakre i sve organe koji ih okružuju sa vitalnom energijom. Uz meditaciju možete koristiti muziku koja vam odgovara ili zvuke koji vam prijaju i opuštaju vas i pri meditaciji osetiti vibracionu moć ovih zvukova.
Kristali će pojačati pozitivan rekonektujići tok energije koji će vam dozvoliti da uzdignete, osvestite, prepoznate i očistite emotivne blokade. Stavljanjem kristala na tačke čakri (energetska polja) već ste počeli lečenje. Dok meditirate jako je korisno da vizualizurate odgovarajuću boju za svaku čakru tj energetsku tačku i to kako kroz njih prolazi i balansira svaku pojedinačnu čakru i odgovarajuće delove tela. Ispod ovog teksta možete pročitati spisak čakri i njihove odgovarajuće glavne boje, komplementarne boje i lokacije.
Kristali koji su na spisku su samo neki predlozi kamenja koje se može koristiti na odredjenim čakrama. Čišćenje aure je još jedan način kako uticati na našu ljudsku energetsku strukturu. Postavljanje kristala kojima možemo uticati na auru se može koristiti kao prevencija energetskog disbalansa, dalje za lečenje ili čišćenje polja naše životne moći.Postavljanje kristala u ,,obrasce,, je postavljanje kristala oko našeg tela sa namerom da radimo sa našom aurom i njenim poljima. Postoji puno različitih obrazaca za postavljanje kristala i to prema njihovoj boji ili osobinama.
ČAKRE – ODGOVARAJUĆI KRISTALI I BOJE
1. Čakra Korena – je prva čakra. Boja : crvena ili crna. Kristali : rubin, čadjavac, obsidian, oniks, hematit, granat
2. Sakralna Čakra – je druga čakra. Boja : naradžasta. Kristali : karneol, narandžasti jaspis, žad
3. Solar Plexus Čakra – je treća čakra. Boja : žuta. Kristali : topaz, citrin, žuti kalcit, žuti jaspis, ćilibar
4. Čakra Srca – četvrta čakra. Boja : zelena ili ružičasta. Kristali : emerald, turmalin, aventurin, malahit, roze kvarc, rodonit, rodohrozit
5. Grlena Čakra – peta čakra. Boja : plava. Kristali : tirkiz, akvamarin, lapis lazuli, sodalit, kvarc, angelit
6. Čakra Trećeg Oka – šesta čakra. Boja : ljubičasta. Kristali : lapis lazuli, iolit, ametist
7. Krunska Čakra – je sedma čakra. Boja : bela ili providna. Kristali : gorski kristal, dijamant, beli ametist 

http://vesnamihajlovicblog.wordpress.com